1. daro1906
2. Jelson
3. czarna2288
4. Torino
5. Kynium
6. lobuz - jak mnie do tej pory studia nie zabija... "bunkry"to gdzie to jest ?
1. daro1906
2. Jelson
3. czarna2288
4. Torino
5. Kynium
6. lobuz - jak mnie do tej pory studia nie zabija... "bunkry"to gdzie to jest ?
Ostatnio edytowane przez Lobuz ; 28-03-2014 o 00:03
Torino - jak możesz to zorientuj się czy można by finiszować spotkaniem w bunkrach.
13go w niedziele jest zajete
Wolne jest 12go w sobote, ale bez skalek (chyba, ze ktos potrafi byc asekurujacym to wtedy sprzet w cenie) za 100zl. Ewentualnie niedziela 20go ze skalkami za 150. W cenie jest dostep do wszystkiego co mozna robic na "bunkrach", Pan Eliasz przygotuje drewno na ognicho, oczywiscie strzelanie z lukow, boisko do siatki itd. To moze ten 20? Odpowiedz musze dac jak najszybciej bo ludzie szybko rezerwuja obiekt.
Jak myslicie?
@ lobuz na poprzednich stronach masz opisane co i jak. Jest to obiekt sportowy w swidnicy kolo zielonej gory.
Dodano po 29 minutes:
Oczywiscie kwoty podane sa za wynajem calego obiektu, tj. 150zl dzielimy na liczbe uczestnikow.
Ostatnio edytowane przez Torino ; 29-03-2014 o 17:28 Powód: Dodano
A może tydzień wcześniej tj 6kwietnia się spotkamy gdzieś na parkingu w Zielonej i omówimy wszystko? ;-)
Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
Ja moge sie spotkac nawet jutro, tylko, zeby nie skonczylo sie rozmowa w 4 oczy;p
Jutro też mi pasuje ale tak po 18![]()
Tak czytam i zazdroszczę tym z dolnośląska - fajny spot organizują a jak frekwencja.
okej Panie i Panowie, prosze sie deklarowac czy pasuje Wam przelozenie terminu na 20-go w niedziele ? Musze dac odpowiedz wlascicielowi. Jesli chcecie dzisiaj spotkac sie gdzies na chwile, zeby to obgadac to nie ma problemu. Tylko prosze o deklaracje![]()
Pisze sie na 20
Wybite korbowodem z silnika Twojej alfy.
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
Jak się nie mylę to 20.04.2014 to Święta.