Ale białe jest bardzo ciężko utrzymać w czystości, chyba, że ma się zaprzyjaźnionego car detalingowcaja na szczęściem mam i moje wyglądały tak:
![]()
zółte
~ taka była piękna ! :C
Powiem Ci Szczepan że białe robią robotę![]()
Wiem, pomysł był spontaniczny. Miały być czerwone z białym, a przy zakupie farby, wybrałem odwrotnie i efekt wyszedł super. Trochę żałuje, że teraz nie mam auta, w którym mógłbym sobie takie detale fajnie podłubać.. Dlatego szukam teraz GTV, bo tam można parę takich "sportowych akcentów" zastosować, do 7mki nie wypada białych zacisków robićpoza tym Alfa jest fajnym autem gadżeciarskim, i takie smaczki jak właśnie zaciski, naklejki i inne tego typu pierdoły mają miejsce bytu. Tego mi brakuje, i dlatego szukam GTV
![]()
a u mnie właśnie siedzi odwrotnie niż u Ciebie, niestety 18" nie dałem rady założyć(2 do prostowania :F ), więc więcej zdjęć na dniach, jak na 1 raz malowanie wyszło tak:
![]()
Jakie wymiary mają naklejki, które uzyles?
Wysyłane z mojego Odkurzacza
kurde musze powiedziec ze biale napraaaaaaawde kozackie. Do ciemnego auta pasuja fest,probuje sobie wyobrazic jakby to u mnie wygladalo, ale dales mi do myslenia z tymi bialymi,bo u ciebie sa emejzing.
no białe są fajne, ale według mnie tylko i wyłącznie do czarnego nadwozia, wtedy dają fajny kontrast.
No wlasnie do czarnego pasuja kazde, ale w moim przypadku zolte czy niebieskie to sie zrobi jarmark , wiec zostaja biale i czerwone- biale kozak ale ryzykownie a czerwone do czerwonego chyba nie za bardzo :/