od motorshow już trochę czasu minęło, ale myślę, że warto jeszcze kilka zdjęć dorzucić
![]()
od motorshow już trochę czasu minęło, ale myślę, że warto jeszcze kilka zdjęć dorzucić
![]()
posunąłbym tą laseczkę
oczywiście na fotel obok
i sam bym zasiadł za sterami
i odleciał![]()
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Byłem w piątek w Modenie na linii montażowej Alfy Romeo 4C !
Fotek oczywiście nie mam, gdyż było stanowcze embargo ... mogę to opisać tak : " ręczna włoska robota"
Fabryka jedzie pełną parą ! Różne modele Maserati produkowane obok 4C.
Do części gdzie kontroluje się samochody wjeżdżają jednocześnie i Alfy i Maserati ... piękny widok !
Dużą część produkcji 4C stanowiły modele na rynek USA.
Różnią się światłami ( przód i tył ) wagą ( w USA są cięższe ) oraz wyglądem ( zdeżak tylny jest dużo brzydszy )
Kolejność realicji zamówień kompletnie niezrozumiała !
Nie wyprodukowano jeszcze wszystkich Lauch Edition a produkowane są już zwykłe wersje i to na wszystkie rynki.
Również kolejność produkcji Launch Edition nie jest zachowana.
Np. do Polski zostały już dostarczone numery 482 i prawdopodobnie 481 a ja czekam na numer 34 !!! choć złożyłem zamówienie jako pierwszy w Polsce.
Pocieszające jest to, że w całej Europie jeżdżą już wysokie numery a niskie jeszcze nie.
ps. niedługo opublikuję fotki za spotkania użytkowników 4C w Modenie i na torze wyścigowym![]()
Oj zazdrosny jestem na maxa![]()
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Super sprawa i na pewno fajne doświadczenie. Jak się podobało szkolenie?
Tylko ja się pytam - nie dało się do tego budżetu dorzucić kilku tys. EUR, wsadzić kierowcę testowego Ferrari za kierownicę i zrobić ten cholerny czas na Ringu? To jest typowy przykład włoskiego myślenia.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Radziu, daj spokoj)))
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?