Pogoda MUSI być piękna bo jutro mam zamiar otworzyć sezon bezdachowy. Z tego co widzę będę jedynym przedstawicielem rodziny Spider'ów, dobrze więc byłoby godnie ją reprezentować jadąc z otwartym dachem.
Pogoda MUSI być piękna bo jutro mam zamiar otworzyć sezon bezdachowy. Z tego co widzę będę jedynym przedstawicielem rodziny Spider'ów, dobrze więc byłoby godnie ją reprezentować jadąc z otwartym dachem.
hehe tak jak i teraz wg tej pogody powinno być plażowo a u mnie za oknem gęste chmury
ogólnie przeanalizowałem chyba wszystkie możliwe prognozy i żadna z nich nie przewidywała dziś rano deszczu więc sami widzicie jak to z tymi prognozami jestogólnie jednak na jutro można wyciągnąć wniosek taki że temp około 15/18 stopni, w zasadzie bezwietrznie /co ważne bo temp odczuwalna nie będzie niższa/ a opady mogą się pojawić dopiero koło 15/16 i jeśli już to bardzo niewielkie, niektóre prognozy nie przewidują jutro w ogóle deszczu ale na bezchmurne niebo bym nie liczył
Co ważne - na pewno nie będzie żadnej ulewy, wichury a spot i tak w większości spędzamy w aucie lub na obiedzie więc nie ma tragediitylko do zdjęć przydałoby się trochę słonka
![]()
Przy takiej pogodzie jak dziś ciężko posprzątać auto, ale damy radęjuż nie mogę się doczekać
![]()
Witam Szanownych kolegów.
Szkoda ze zobaczyłem temat tak późno bo chętnie przyjechałbym na spocik ale jestem już ugadany z kuzynem na wymianę zawieszenia w jego Lancii wiec nie będę mu odmawiał. Może następnym razem.Mam nadzieje ze wypad wam się uda i pogodę będziecie mieli.Pozdrawiam
No jak będę musiał przy takiej aurzePo południe mam zajęte
![]()
Dalej u mnie pada,moze nie mocno ale kurcze jak tu umyc auto,czekam na poprawe a jak nie przestanie to jutro przeplukam Belle na myjni samobslugowej i jakos to bedzie.Troche wstyd przyjechal brudna Alfa,chociaz brudna Alfa tez cos w sobie ma...!
Wysłane z mojego Nexus 4
Ja dzisiaj w nocy ogarne autko, chociaz też syf na drodze..
A no i zanabyłem naklejeczkę na osłonę silnika pod maską
![]()
Ostatnio edytowane przez murgal ; 05-04-2014 o 12:30
Wiec i ja też postaram się pojawić. Dziś w nocy ogarnę z grubsza bellę, oponki z tyłu właśnie zmieniłem![]()