Paweł Z ty widze jesteś prawie na miejscu więc pewnie znasz ten tor. jak możesz to doradz co lepsze.
Paweł Z ty widze jesteś prawie na miejscu więc pewnie znasz ten tor. jak możesz to doradz co lepsze.
Na którą miałby być ten wyjazd?
Wysłane z mojego HTC One S
Zależy co jest dla Was ważniejsze. Jeśli jakość wózków i kręcenie czasówek jak w kwalifikacjach to Kępska.
Jeśli zabawa w wyścig i bezpośrednia walka kart w kart to Karolinka.
Myślicie o sobocie czy niedzieli?
Raczej niedziela morze.o 16stej
jeszcze młody156 sie wybiera z nami
jest tam opocja jezdzenia odrazu czy trzeba rezerwować miejsca?pawel z
Na Kępskiej trzeba raczej rezerwować. Na Karolince jest zwykle luźniej więc nie.
To ilu mamy chętnych?
Miałem tam dzwonić z rezerwacja ale widzę Paweł, ze jesteś bardziej ogarnięty w temacie. Podzwonisz gdzie trzeba? Ostatnio mieliśmy tor na 2x20 minut za 60zl od lebka i fajnie byłoby cos podobnego wyhaczyc Z większością umawialismy się na niedzielne popołudnie wiec niech tak zostanie. Teraz pytanie który tor wybieramy. Lista była robiona stronę temu, dochodzi młody156. Wiedzmak, jedziesz?
Mogę zarezerwować na Kępskiej - tylko podajcie konkrety. Niedziela godz. 16:00 dla 5 osób na 2x15 min?
Paweł mamy 5 pewnych osób +Ty oczywiście , ja myśle ze tą rezerwacje można zrobic jutro, może jeszcze ktoś dojdzie
Ozi jesli Twoj kumpel o ktorym mi dzis mowiles jest dalej chetny, to mamy 6 osob + Pawel