Wczoraj na Bema ustawiła się za mną ciemna 156 2,5 V6 z ramkami. Tylko cholera nie pamiętam rejestracji![]()
Kierowca w okularach, okolice godziny 17:00
Polo 86c2f -> E30 -> Polo 86c2f -> Mondeo MkI -> Mondeo MkII -> Xedos -> 146-> Volvo V50/Opel Astra F
Pozdrowienia dla kierownika widzianego dzisiaj na Armii Krajowej o godz. 8:45 w GT na tablicach SC- kierunek Hallera - POZDRAWIAM RAZ JESZCZE
![]()
ps czy to ktorys/as z was dzis miala dzwon na legnickiej?w niebieskozaciskowej 147mce?
Pozdrowienia dla ciemnej 156 na ramce DZA, widzianej dzisiaj, tj. w sobotę na AOW, jadącą w kierunku południowym, około godziny 14. Byłem kawałek za Tobą, próbowałem gonić, ale... przepisowo by się nie dało i obserwowałem znikający punkt![]()
Alfa Romeo GTV 2.0
Alfa Romeo 164 Super 2.5 TD
Witam
Czarna Bella jest moja, dziękuję za pozdrowienia.
Faktycznie mijałeś mnie przy Arkadach i mrugnałeś długimi, niestety nie miałem okazji odmachać
Ja w takim razie pozdrawiam dwie 156 które stoją w naszym parkingu na Smardzowskiej, wszystkie oramkowane. Trzeba się w końcu spotkać na piwku![]()
Pozdrowienia dla kierownika białej AR 75 widzianej wczoraj w Ząbkowicach Śl.Takie cacko to już rzadki widok
![]()
widziany/widziana Czarna Żmijka w maku w tym tygodniu, dnia nie pamiętam i pory też. zapamiętałem kierowce, chłopak ciemne włosy popijał kawę z pasażerem pod BP :>
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Pozdrawiam kierowcę, którego srebrna Alfa 156 DSW 1*V8 stala 2 rzedy dalej na parkingu przy FACTORY we Wrocławiu![]()