Chcialem wymienic ta wycieraczke z tylu, zobaczylem na alledrogo i tam kosztuje takie jedno ramie az 75 PLN + przesylka :? Czy mozna zamontowac tam wycieraczke ktore bedzie podobna od np. Fiata, ale zeby nie kosztowala tyle :?:
Chcialem wymienic ta wycieraczke z tylu, zobaczylem na alledrogo i tam kosztuje takie jedno ramie az 75 PLN + przesylka :? Czy mozna zamontowac tam wycieraczke ktore bedzie podobna od np. Fiata, ale zeby nie kosztowala tyle :?:
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
A czemu chcesz ją wymienić :?:
Chcesz wymienić ramię czy tylko pióro (gumę)? Z Fiatów powinny pasować (razem z ramieniem) z Bravo i chyba SC. A jak potrzebujesz samą gumę to dobierz na długość z jakiejkolwiek innej nawet takiej tradycyjnej z metalowym ramieniem i przełóż. Ja tak zmieniałem w SC i było ok.
FORZA ITALIA !
Bo juz nie zbiera za dobrze, i troszke sie rozlazi :?Napisał rigobert
Yyy... nie wiemChcesz wymienić ramię czy tylko pióro (gumę)?Chce zeby dobrze zebierala, i przyszlo mi do glowy tylko wymiana calosci, bo na nic innego nie wpadlem :wink:
![]()
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
Kup sobie tylko kawałek gumki za pare zeta, przytnij do odpowiedniej długości i wymień samą gumkę i będzie git.Napisał Milano_155
Czy wiecie od czego dokładnie będzie pasować całe ramie wycieraczki do Alfy 145, komuś się nudziło i złamał mi ją![]()
Jeżeli chodzi o ramię to podobnej długości jest chyba własnie w Fiacie Bravo, nie wiem napewno, pióro docinałem z wycieraczki od malucha. Kosztuje kilka złotych i wymaga odrobinę własnej inwencji.
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
facebook.com/flokujemy