Też bym swoją delikatnie sciemnił
Zapisuj MAJSTER![]()
Też bym swoją delikatnie sciemnił
Zapisuj MAJSTER![]()
Wklejam informacje od firmy co bys się tym zajeła
Do foliowania szyb samochodowych stostujemy amerykańskie folie Sungard oraz Armorlite objęte gwarancją producenta do 10 lat.Wszystkie folie posiadają atest Instytutu Szkła i Ceramiki. Na wykonane przez nas usługi foliowania wydajemy homologację (dla Policji).
A po co homologacja jakas ?
Tylne boczne i tylna mozna przeciez na max czarno i nic policji do tego
A przednie boczne i czolowa jak beda mialy przepuszczalnosc zgodna z przepisami to i homologacji zadnych przeciez nie trzeba
Pomijam juz fakt ze przednie boczne i czolowa juz z fabryki wychodza nieco ciemniejsze i sa bliskie granicy przepuszczalnosci wg przepisow
Już od bardzo dawna myślę o takim zabiegu u siebie, także mnie też można wstępnie wpisać na listęTylko że w moim przypadku dużą rolę odgrywa termin wykonania tzn. jeżeli miało by to być na początku lub w środku tygodnia to odpadam
![]()
ja tez chetnie bym sie wpisal na nia i poznal cene oraz date wykonania
Tez chętnie bym swoją przyciemnił , już od roku się nie mogę do tego zebrać wiec może teraz by się udało![]()
oj BOCIAN wydaje mi się że jesteś w błędzie jeśli ściemniasz boczne przednie szyby to musisz mieć homologacje .
Jest sens robic przod boczne jak one na wyjsciu z fabryki sa juz bliskie granicy przepisu i nie maja przepuszczalnosci 100% tylko zapewne cos w okolicy 70-80 ?
Mozliwe bardzo ze sie myle
Milo mi bedzie przeczytac podstwe koniecznosci posiadania jakiejs homologacji na przyciemnianie szyb bocznych przednich do granic okreslonych przepisami
Bo jezeli ktos zrobi przod boczne np na poziomie np 65% przepuszczalnosci to zadna homologacja nic mu przeciez nie da bo przepis jest wyzej i tyle
No ale jezeli sie myle to czekam na naprostowanie mnie
Proszę dopisać mnie do listy (wstępnie, bo jeszcze decyzji nie podjąłem - zależy również od ceny). Alfa 159 sedan - 5 szyb (wszystkie oprócz czołowej).
Pozdrawiam.
- Rafał