Pozdrawiam czarną 159SW z ramkami, silnikiem 2.4 i rejestracja z KatowicJechałem za nią od ronda w Dąbrówce Małej do kościoła w Bogucicach, nie pomrugane bo jechałem w innym aucie, wiec pewnie nie było by wiadomo o co chodzi
![]()
Pozdrawiam czarną 159SW z ramkami, silnikiem 2.4 i rejestracja z KatowicJechałem za nią od ronda w Dąbrówce Małej do kościoła w Bogucicach, nie pomrugane bo jechałem w innym aucie, wiec pewnie nie było by wiadomo o co chodzi
![]()
Brązowa 159 sedan dziś w Galerii Katowickiej około 16:30 pozdrawiam i radzę sprawdzić sprężynę/sprężyny z lewej strony bo leży bardzo nisko a prawa strona w porównaniu pieje w górę![]()
Pozdrowienia dla czarnej 146 zaparkowanej przed bramą wjazdową na ProLogis w Dąbrowie G. dziś o 14:00
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Pozdrowienia dla klona mojej 147 tylko że 5-drzwiowej która stoi w Chorzowie na astrów rameczki prezentują się przednio![]()
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 147 z ramkami, który wczoraj po 17 był w Aldi przy Obi w Katowicach![]()
Moje 147 powodów do szczęścia
Pozdrawiam właściciela ślicznej krwistej julki z którą mialem przyjemność sie przejechać po wawelu w sosnowcu jakas godzinę temuszkoda ze na drodze tak mało czasu, ale itak udało sie wymienic parę slów
![]()
Sent from my RM-914_eu_poland_348 using Tapatalk
Pozdrawiam koleżankę ze 147 spotkana w środę chyba, około godziny 16 na Piłsudskiego, oraz kolegę ze 159 który dzis rano bardzo ostro hamował przed pasami na wysokości zajezdni
Narysowane z mojego super najlepszego iPhone'a![]()
jest: Opel Astra K Hatchbag 1,4 150KM (2018 - ????)
jest: Alfa Romeo 159 Sportwagon 1,9 JTDm 8v(2014 - ????)
była: Alfa Romeo 156 Sedan 1,9 JTD(2010 - 2014)
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej 147 na SJ, widzianej w Krakowie na Alei KijowskiejDomyślam się, że gość machający jak po**bany w Astrze może budzić zdziwienie lub niepokój, ale czego się nie robi dla Alfistów
![]()
3 różne 156 sedan (wszystkie nieoramkowane ale z jednej chyba ktoś mi machał) na dk78 Siewierz - Zawiercie oraz brązowa 159 SW na S1 w Dąbrowie Górniczej.
Czarna 159 na blachach SPS w Brzeszczach na drodze 933 w kierunku Pszczyny.
Zaraz za nim jechała szara 159 w kombi oramkowana...![]()