na wstecznym mam takie przyspieszenie , że aż maskę mi zdarło
Teraz bedzie czyszczona piłowana po gradzie i poprzednim lakierniku czytaj partaczu i potem lakierek
![]()
na wstecznym mam takie przyspieszenie , że aż maskę mi zdarło
Teraz bedzie czyszczona piłowana po gradzie i poprzednim lakierniku czytaj partaczu i potem lakierek
![]()
Ostatnio edytowane przez Włodek ; 26-04-2014 o 05:08
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
Dokładnie, u mnie przynajmniej znowu pada. Ja już odpuściłem i nie planuje na razie myć, bo skończy się to jak zawsze.
Wymieniłem wszystkie podrapane plastiki z włącznikiem sterowania szyb w mojej Belli i zauważyłem przy okazji że tylnia szyba od strony kierowcy nie opuszcza się słychać jak silniczek chodzi a szyba stoi w miejscu, macie jakieś pomysły jaka przyczyna? Muszę rozebrać tapicerkę ale dopiero we wtorek....
Ja wymieniłem dzisiaj termostat. Wreszcie silnik jest dogrzany i wskazówka temperatury cieczy chłodzącej stoi na sztorc podczas jazdy :-)
Wysłane z mojego GT-B5330
odebralem z paczkomatu laczniki stabilizatorow jgr do alfy i corsy. w corsie poszlo raz dwa i jeszcze olej wymienilem wczesniej niz planowo-a niech ma,z glowy bedzienatomiast alfa nsie nie poddala i nie dalem rady wymienic 4 lacznikow.wko...a mnie te auto juz .bede musial zaplacic mechaniorom...
W końcu udało się podłączyć elektrycznie składane lusterka pod centralny zamek.
Oszczędziłem bellę nie ruszając jej w deszczu, aby się nie pobrudziła.
Zakonserwowałem podłogę,chwila roboty w kanale i spokój na kolejny sezon![]()
Dwa dni pracy. Wypucowana, że aż buźka się cieszy. Deszcz leje to odpoczywa w garażu.![]()