Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: [Brera] Weryfikacja oferty na otomoto

Użytkownik Znawca Avatar Zmianowy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

Cytat Napisał MiLykie Zobacz post

A nie, przepraszam, podpowiem. Miałem okazję przejechać się Brerą na tylnej kanapie. Mam całe 184cm i nie byłem w stanie wyprostować szyi, jechałem z głową poziomo. Jest to pojazd wybitnie 2 osobowy. Jeśli zdarzają się sytuacje, że podróżujesz w więcej niż 2 osoby, to... sam rozumiesz.
    Na upartego da się jechać z tyłu ;P ale w mojej ocenie na długą trasę z tyłu może siedzieć max 1 osoba po stronie pasażera.
    "A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
    J.Clarkson

Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
    Brera Team Poland - Facebook Group

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    Renault

Domyślnie

Cytat Napisał MiLykie Zobacz post
    Moim zdaniem fakt, że miała 146 kkm rok temu nie jest jakiś masakryczny. Chociaż to zależy ile ma teraz... Jak nadal ok. 150 kkm, to może np. stała pół roku i czekała na dawcę części. A jak ma skręcony na 144 kkm to, no coż, trzeba współczuć handlarzowi głupoty, bo skręcić ~160 na ~140 to marny interes, a można wpaść.

Ja bym nie skreślał, ale podwyższona ostrożność polecana.
    No nie spojrzałem na ten przebieg na wyświetlaczu, ale gość mi powiedział że ma 144 tys... to były dopiero pierwsze oględziny więc i tak wiedziałem że tam wrócę stąd też się chyba nie przyłożyłem do badania. Jednak obawiam się że malowana maska to nie jest efekt gradu.. chyba szukam dalej. zwłaszcza że ta już ostatecznie naginała budżet. Może to naiwne, ale za tę kasę wolałbym auto bez jakichkolwiek podejrzeń

Użytkownik Alfa i Omega Avatar creaf
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159 1.9 SW

Domyślnie

Efekt gradu... Maska Ci nic nie powie... Przyczyn wymiany maski może być parę, te poważne zostawią też ślad na podłużnicach, nowych chłodnicach, nowych lampach, drobnicy w komorze silnika. Tyle że te elementy tez mogą zostać wstawione używane. Także jak podłużnice , mocowania kielichów oryginalne to można olać temat. Dodatkowo w AR chyba da się sprawdzić datę programowania poduszek. Ale wiadomo że cena czyni cuda

Jak auto było po gradzie to muszą być ślady na dachu, nikt nie będzie przecie wtedy dachu wstawiał nowego. Miernik w rękę trochę cierpliwości i masz odpowiedź, ewentualnie zrzucenie uszczelek.
    Była: 156 1.9JTD SP3

Użytkownik Rowerzysta Avatar Jaso
    Mieszka w
    WAW
    Auto
    MiTo 1.4 16V 95km, Brera 2.0jtdm 09' Spider 2.2 JTS 07', 166 3.0 Super BYŁA: AR 156 1.8 T.S. 98'

Domyślnie

dodam, ze autko stoi na focusach 9000 to jest chińskie gunwo za 300 zł za sztukę w tym rozmiarze!!!! a chciałem jechać i kupować to auto;]

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Suzumushi
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    155Q4, 147GTA, Giulietta QV, Giulia Q, Ducati STF V4S

Domyślnie

brera w dyzlu jest do sprzedania w krakowie.
    szczególy możesz poczytac w moim garażu, jakbys sie zainteresowal to proponuje priv lub możemy temat rozwinąć publicznie.

http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...is_garage.html

Użytkownik Świeżak Avatar flash1pl
    Mieszka w
    Bedzin-Grodziec
    Auto
    159 1.9 JTDM

Domyślnie

Cytat Napisał kubazz Zobacz post
    No nie spojrzałem na ten przebieg na wyświetlaczu, ale gość mi powiedział że ma 144 tys... to były dopiero pierwsze oględziny więc i tak wiedziałem że tam wrócę stąd też się chyba nie przyłożyłem do badania. Jednak obawiam się że malowana maska to nie jest efekt gradu.. chyba szukam dalej. zwłaszcza że ta już ostatecznie naginała budżet. Może to naiwne, ale za tę kasę wolałbym auto bez jakichkolwiek podejrzeń
    szkoda twojego czasu, sprawdzałem to autko ASO post nr 6515 http://www.forum.alfaholicy.org/159_...ml#post1400858