Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Dzękuję OZI!!!!

Użytkownik Ogier Avatar tomaszko79
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD 10v 150KM Distinctive - X.2002 r.

Domyślnie Dzękuję OZI!!!!

Witam

Dziś miałem przygodę na trasie (na szczęście nie daleko domu) z moją Alfą jadąc na wycieczkę majówkową.
    Alfa spłatała mi figla i spanikowany trochę (moją Rodziną w aucie z dwoma Córkami 5 lat i 3,5 m-ce na czele) załatwiłem Assistance z ubezpieczenia.
    Pomógł mi poświęcając swój prywatny czas Kolega OZI z ekipy Pit Stop z Bojkowa.
    Otwarł swój warsztat zamknięty w święto i sprawnie wyczaił usterkę umożliwiając mi dalszą jazdę :-)
    Usterka okazała się...pierdołą (ale niebezpieczną) Wstyd się przyznać :-(
    Piszę żeby PODZIĘKOWAĆ KOLEDZE OZI...OZI DZIĘKUJĘ!!!! :-)
    Są jeszcze dobrzy ludzie.

Pozdrawiam
    Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD 10v 150KM rocznik X.2002 - NERO

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Nic tylko życzyć każdemu takich ludzi na ich drodze. Pozdrawiam.

Użytkownik Znawca Avatar Archi
    Mieszka w
    Gliwice/Knurów
    Auto
    była GT 3.2 V6 Q2

Domyślnie

Ozi już taki jest, że i nad foczką się ulituje

mnie uratował dzień wcześniej, kiedy spiesząc się rano do pracy natrafiłem na dwa wykręcone wentyle i koła na felgach,
    bo komuś z sąsiedniego domu wydaje się, że gminna droga jest jego prywatną (mają garaż i podjazd na max 3 auta, a kupili z 5, no to trzeba sobie jakoś poradzić) - i tak już po raz trzeci próbują mnie nauczyć, gdzie moje miejsce,

a wcześniej i zabić - bo w alfie na niskim profilu też dostałem taką niespodziankę, z tym że było ciemno więc zorientowałem się, że coś jest nie tak podczas wyprzedzania innego auta, kiedy zamiotłem tyłem... ale się udało, chłopaki z Pit przyjechali, zabrali koło do sprawdzenia i założyli dojazdówkę, a potem stwierdzili, że ktoś mnie bardzo lubi - skoro poświęca tyle czasu, żeby wykręcić wentyl i nakręcić z powrotem nakrętkę
    Ostatnio edytowane przez Archi ; 02-05-2014 o 17:38
    Alfa Romeo Nel Cuore

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia