http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-gta...C32502012.html
ktoś coś o niej słyszał ? Widział, oglądał ? Każde info mile widziane
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-gta...C32502012.html
ktoś coś o niej słyszał ? Widział, oglądał ? Każde info mile widziane
~ taka była piękna ! :C
nikt ?
mi wystarcza blachy, ktore skonczyly sie w grudniu 2013, nie zawracalbym sobie glowy tym, chyba kazdy wie ze normalne gta w cenie 15k pln to dowcip![]()
Prawy tylny błotnik nad kołem powgniatany, za drzwiami pasażera to samo, brak lewego kierunkowskazu w błotniku więc wcale bym się nie dziwił jakby auto miało porządnego zdzwona i złożone zostało tylko tak żeby jakoś wyglądało. Wgl to jakoś dziwnie siedzi ten przód w porównaniu do tyłu, a powinno być równo. Ogólnie to strasznie umęczone widać, skrzynia selespeed więc tam też może byc coś ukryte. Nie wiadomo w jakim stanie silnik. I tak jak kolega wyżej napisał. Błachy się skończyły, nikt tego nie brał więc coś w tym musi być. A za GTA wiadomo ile trzeba dać. No chyba że ktoś lubi jeździć ulepem ze szpachli to czemu nie. Ale to pasowałoby jeszcze zweryfikować. Ale według mnie to to śmierdzi na kilometr![]()
Powiem tak, moja kosztowała trochę ponad 30 tys rok 2003, a i tak musze zrobić jeszcze hamulce,korektę lakieru i wahacz się odzywa.na rozrząd itp juz 2 poszło,także proszę nie strasz nas tą padlina
Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS
To ja powiem inaczej.
Z doświadczenia - ludzie słysząc, że ktoś ma u niemca GTA na stanie, strasznie się napalają, ściągają a później jest wielkie zdziwienie, że to nie chce zejść z placu. Jak do tego dojdzie selespeed i jego "popularnosc" na forach i wszystko się nałoży na siebie - to handlarze czesto chcą się tego pozbyć jak najszybciej. Ja bym pojechał - masz nie daleko. Zobaczył, pojeździł itd. W sumie, jeżeli silnik nie padlina to ja bym nad tym pomyślał.
Wiadomo, że takie GTA to skarbonka. Ale, że auto nie zarejestrowane, to w takiej kasie, myślę, że na części dałoby radę to dobrze rozsprzedać w razie gdyby to była "mina"
147 powodów do zadowolenia
dokładnie, wcale nie musi być to trup, wiadomo że igła to też nie jest ale to selespeed a na początku tego nie zauważyłem więc raczej odpada choć jak mówi mattom wcale nie musi to być zły biznes
Ile kosztuje sprowadzenie z CH i rejestracja?
wysłane z Xperia Tablet Z
Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS
Ale powiem ci że handlarz nigdy nie sprzeda auta tak, by wyjść z niego na minusie.
Przykład ? Rok temu byłem oglądać alfę za 9800zł, do teraz stoi u tego handlarza za 8600zł, widocznie po niżej tego nie opłaca mu się sprzedawać. Wystarczy też przeglądać często allegro i sam byś zauważył ile czasu niektóre auta stoją i do jakiej ceny schodzą i jej się trzymają. Handlarz jest cwany, on nie da się wydymać. Zresztą takie auto co stoi u niego na placu może sobie stać w wieczność. Dzwoni klient że przyjedzie obejrzeć to pucuje na szybkiego, przepali, pojeździ trochę by auto się rozruszało i już klient może testować auto "świeżo sprowadzone".