Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Temat: 147 GTA za 15.5 tysia ?

Użytkownik Romeo Avatar Lenix
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Była 147 2.0, jest GT i Saxo

Domyślnie 147 GTA za 15.5 tysia ?

http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-gta...C32502012.html

ktoś coś o niej słyszał ? Widział, oglądał ? Każde info mile widziane

~ taka była piękna ! :C

Mieszka w
    Poznań
    Auto

Domyślnie

nikt ?

Użytkownik Ogier Avatar m4rk
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    166 2.4 JTD 2003r.

Domyślnie

mi wystarcza blachy, ktore skonczyly sie w grudniu 2013, nie zawracalbym sobie glowy tym, chyba kazdy wie ze normalne gta w cenie 15k pln to dowcip

Użytkownik Znawca Avatar m4tinez
    Mieszka w
    Bieruń
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 120KM FL

Domyślnie

Prawy tylny błotnik nad kołem powgniatany, za drzwiami pasażera to samo, brak lewego kierunkowskazu w błotniku więc wcale bym się nie dziwił jakby auto miało porządnego zdzwona i złożone zostało tylko tak żeby jakoś wyglądało. Wgl to jakoś dziwnie siedzi ten przód w porównaniu do tyłu, a powinno być równo. Ogólnie to strasznie umęczone widać, skrzynia selespeed więc tam też może byc coś ukryte. Nie wiadomo w jakim stanie silnik. I tak jak kolega wyżej napisał. Błachy się skończyły, nikt tego nie brał więc coś w tym musi być. A za GTA wiadomo ile trzeba dać. No chyba że ktoś lubi jeździć ulepem ze szpachli to czemu nie. Ale to pasowałoby jeszcze zweryfikować. Ale według mnie to to śmierdzi na kilometr

Użytkownik Alfa i Omega Avatar grzesk
    Mieszka w
    Wodzisław Śląski
    Auto
    było Mito 1.4TB ,Brera 2.4/jest 147 GTA

Domyślnie

Powiem tak, moja kosztowała trochę ponad 30 tys rok 2003, a i tak musze zrobić jeszcze hamulce,korektę lakieru i wahacz się odzywa.na rozrząd itp juz 2 poszło,także proszę nie strasz nas tą padlina
    Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

To ja powiem inaczej.
    Z doświadczenia - ludzie słysząc, że ktoś ma u niemca GTA na stanie, strasznie się napalają, ściągają a później jest wielkie zdziwienie, że to nie chce zejść z placu. Jak do tego dojdzie selespeed i jego "popularnosc" na forach i wszystko się nałoży na siebie - to handlarze czesto chcą się tego pozbyć jak najszybciej. Ja bym pojechał - masz nie daleko. Zobaczył, pojeździł itd. W sumie, jeżeli silnik nie padlina to ja bym nad tym pomyślał.
    Wiadomo, że takie GTA to skarbonka. Ale, że auto nie zarejestrowane, to w takiej kasie, myślę, że na części dałoby radę to dobrze rozsprzedać w razie gdyby to była "mina"
    147 powodów do zadowolenia

Mieszka w
    Poznań
    Auto

Domyślnie

dokładnie, wcale nie musi być to trup, wiadomo że igła to też nie jest ale to selespeed a na początku tego nie zauważyłem więc raczej odpada choć jak mówi mattom wcale nie musi to być zły biznes

Użytkownik Alfa i Omega Avatar grzesk
    Mieszka w
    Wodzisław Śląski
    Auto
    było Mito 1.4TB ,Brera 2.4/jest 147 GTA

Domyślnie

Ile kosztuje sprowadzenie z CH i rejestracja?

wysłane z Xperia Tablet Z
    Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS

Użytkownik Znawca Avatar m4tinez
    Mieszka w
    Bieruń
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 120KM FL

Domyślnie

Ale powiem ci że handlarz nigdy nie sprzeda auta tak, by wyjść z niego na minusie.
    Przykład ? Rok temu byłem oglądać alfę za 9800zł, do teraz stoi u tego handlarza za 8600zł, widocznie po niżej tego nie opłaca mu się sprzedawać. Wystarczy też przeglądać często allegro i sam byś zauważył ile czasu niektóre auta stoją i do jakiej ceny schodzą i jej się trzymają. Handlarz jest cwany, on nie da się wydymać. Zresztą takie auto co stoi u niego na placu może sobie stać w wieczność. Dzwoni klient że przyjedzie obejrzeć to pucuje na szybkiego, przepali, pojeździ trochę by auto się rozruszało i już klient może testować auto "świeżo sprowadzone".

Mieszka w
    Poznań
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał grzesk Zobacz post
    Ile kosztuje sprowadzenie z CH i rejestracja?

wysłane z Xperia Tablet Z
    auto stoi w PL, tylko rejestracja

no chyba że w Szwajcarii myjnie nazywają sie 'myjnia' a wyjazd z niej to w ich języku 'wyjazd'

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia