pozdrawiam kierownika bordowej 156 SW z ramkami widzianego dziś na rudzie południowej koło mak donalda nie machałem bo siedziołech w tym czymś śmiesznym na glajzach od bany![]()
pozdrawiam kierownika bordowej 156 SW z ramkami widzianego dziś na rudzie południowej koło mak donalda nie machałem bo siedziołech w tym czymś śmiesznym na glajzach od bany![]()
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 156ki spotkanego pod McDonald's w Radomiu - piątek wieczorem. Miło było pogadać![]()
pozdrawiam kierowce 147 grafit/czarny? coś koło 18 w Bytomiu na strzelców na blachach SB. Nie wiem czy podnosiłeś dłoń, miałem takie wrażenie, ale ledwo już widziałem po podróży z Trójmiasta. Po drodze duża liczba Alf. Za Częstochową w stronę Katowic 147 na olkuskich blachach 'eskortowała' świetnie prezentującą się srebrną 156 na celnychpozdrawiam
pozdro dla czerwonej 159 SW na forumowych rameczkach i rej: SBL widzianej wczoraj około 17 na ryneczku w Bieruniu![]()
Pozdro dla właścicieli 3 alf widzianych w sobotę w centrum Jaworzna jak wracali z sosiny 2 x 156 i raz 147 jedna 156 byla Oskara
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
A druga P4ego, a 147 takiej Aniuchy ;d
Pozdro dla Jagiela widzianego chwile temu
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka