Z całym szacunkiem i nie do kolegi moderatora kieruję te słowa, ale fajnie, że przytoczyłeś ten pkt...
Zauważyć jednak należy również punkt poniżej przytoczonego...
Odnośnie opcji "Szukaj" - wiem, znam i nie jestem w stanie jej przejść - konia z rzędem temu, co to przejdzie.
Instrukcję przeczytałem - fakt - wybiórczo, znalazłem, że potrzeba 3.1 l oleju - troszkę mało, więc zapytałem, czy oby na pewno dobrze odczytuję treść prosto pisaną... I nie otrzymałem odpowiedzie, ale kilka postów nie do końca związanych z postem...
Co do innstrukcji i oleju - dziękuję za podanie marki oleju, ale i w tym wypadku odpowiedzi na pytanie brak. Instrukcja instrujcją - jest pisana tendencyjnie, czemu się nie dziwię. Dziwi mnie jednak fakt, że dorośli ludzie ślepo wykonują zalecenia instrukcji. Forum jednak jest po to, aby wymieniać się doświadczeniami, omawiać swoje doświadczenia - w tym wypadku eksploatacyjne...
Jeżeli nie, to patrz pkt 5 przytoczonego regulaminu...
Skoro już wszystko jest takie jasne i wszystkie pytania są już zadane, a odpowiedzi jasne, to może mod pokusiłby się o stworzenie FAQ dotyczącego eksploatacji - nie będzie pytań, roboty mniej...