Kup 6 szt., a w mailu do sprzedającego podaj 6 adresów, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami![]()
Kup 6 szt., a w mailu do sprzedającego podaj 6 adresów, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami![]()
Właśnie od godziny gadam z Panem Peter'em DuNa pierwszej aukcji nie można zamówić 6 sztuk , ma drugą tam można ale cena jest wyższa. Sam zaproponował zniżkę , wysyłkę na 6 adresów i tracking 6 paczek
Już finalizuje transakcję.
Najważniejsze, by mieć udokumentowane, że kupione zostało 6 szt. To tak z doświadczenia podpowiemA to jak on sobie już tam u siebie rozliczy, to jego sprawa
Istotne, że wpłacasz mu PayPalem (zakładam ze PayPal bo oni wszyscy chętnie z tego korzystają) umówioną kwote, a on dostaje 6 adresów i ma wysłać nam gadżety
Dasz sobie rade
![]()
Wszystko zapłacone. Zdjęcia poniżej. Teraz Chińczyk czeka aż płatność do niego dojdzie. Wysyłka będzie na wasze prywatne adresy, tracking podam jak już je będę miał. Przesyłki można się spodziewać za około 4 tygodnie. Reszta info na PRIV![]()
Żeby tylko dał do 147, bo tytuł aukcji jest mp3 156/159/GTCzy może jest to jedynie ta aukcja w której można było kupić 6 szt. jednorazowo, a wyśle nam do 147 ? Sory że sie czepiam, ale diabeł tkwi w szczegółach ;p
Zapytał do jakiego auta i mu odpisałem. Pytał o roczniki to napisałem tak jak jest produkcja 147 (2000-2010)
Ok, wiem że na pewno była rozmowa do jakiego modeluzauważyłem i zapytałem, żeby później nie było niedomówień
Teraz tylko czekać. Paczki wysyłane będą na całą Polskę, ciekawe u kogo będzie pierwsza
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
A przyda się bo nic w radiu nie da się słychać...![]()
No to czekamyA odnośnie modeli AR to nie ma się co martwić na aukcji jest napisane że pasuje do wszystkich współczesnych z wyjątkiem 166.