19.30 i zaklepane
Ja ze swojej strony postaram się żeby jeszcze ktoś przybył17.05.2014 19.30
Alfa Romeo 156 2.0 TwinSpark 1999 M.1.5.5
Ok. data wstepnie tez mi odpowiada, jedynie można by godzinke przyspieszyc - bo to przeciez sobota![]()
Nie Alfina, tylko Saab 9-3. 2005 1.9 TiDS, czyli silnik taki jak w 159 150KM. Podobno nigdy nie uszkodzony i z przebiegiem 77tkm.
Gość go kupił na Wyspach jak tam pracował w w 2007r i sprowadził na mienie jak wrócił do kraju w 2011r. Zrobił przekładkę na wersję europejską w dobrej firmie i ma na to papier. Zapłacił 14tzł! I teraz ma już inne auto i to chce sprzedać.
Trzyma go dla mnie do niedzieli:
http://allegro.pl/saab-9-3-vector-1-...201085140.html
Nie obiecuje ale postaram się podjechać i zerknąć. Jak masz już kontakt ze sprzedającym to zapytaj gdzie można auto obejrzeć, chyba że nim nie jeździ i stoi cały czas w garażu.
Ostatnio edytowane przez syfon ; 09-05-2014 o 06:23
Gramian a może i Ty dasz się namówić na mały spot 17 maja na przystani?
Piotr 30 19.30 to wydaje się idealny czas na mały krótki spot![]()
Panowie nie lepiej spotkać się w większej grupie ?
http://www.forum.alfaholicy.org/mazo...2014_a-11.html
Piotrek i jak Alfa dobrze śmiga ?![]()
Ostatnio edytowane przez sebaaaaaaaa ; 09-05-2014 o 20:57
Odnosnie saaba auto warte uwagi, sprzedający co rzadko się zdarza konkretny i nie ściemniajacy gośc, jedyna powazniejsza rzecz którą robił to kolektor ssący (robil w serwisie i ma faktóre na 3.000) Lakier bez zadnych poważnych rys czy też wgniecen( ma 2 malutkie wgniotki co jest praktycznie niezauważalne) Test czujnikiem ku mojemu zaskoczeniu jak na 9 letnie auto zdany pozytywniewszystkie blachy w zakresie 140-180. Poza oczywiscie przednią maską-no ale wiadomo to saab
Srodek i skóra również jak na 9-latka zadbany, narożniki skór nie sa powycierane, lello zdarta farba tylko na 2 przyciskach na kokpicie (ale to tylko drobny szczegół) Podsófitka mimo że jasna to bardzo ładna i czysta. Silnik pracuje równo i generalnie nie ma żadnych niepokojących objawów (choć w tej dziedzinie expertem nie jestem) Auto zrywne, przyspieszenie ok, stabilne przy wchodzeniu w zakręty i jeśli chodzi o zawieszenie nie wykazuje dla ucha na dzien dzisiejszy żadnych wymian wachaczy (choc to trzeba by sprawdziś na szarpakach za pare złociszy jednak na to juz czasu mi nie starczyło. A tak na biegu są do wymiany tarcze i klocki a także fele do odnowienia.
Jak masz jeszcze jakies pytanka to pisz na priva lub tel.
Dodano po 16 minutes:
Spoko sebek ale ja tym razem nie dałbym rady z niedziela. Ale spokojnie na wszystko przyjdzie czasNajpierw musimy sie tu jakos ogarnac a kolejnym razem pewnie juz zajedziemy do płocka bo sam przyznam że w ostatnich miesiącach się opusciłem i juz zapomniałem jak wyglądały płockie spoty
he he
A jesli chodzi o belle to smiga ale dopiero po konkretnym zamocowaniu tego intercollera, ale gumy nadal czekaja i chyba znowu je ogarniemy przy mojej kolejnej wizycie w płockubo ja to jak zwykle - na nic nie mam czasu ostatnio!
Ostatnio edytowane przez Piotr 30 ; 09-05-2014 o 21:39 Powód: Dodano
Większą grupą tak, ale najpierw może zorganizujemy się jakoś we Włocławku?