450/600
450/600
450/575 lepiej przywiera do szyby
to może od razu lepiej 500 założyć bedzie jeszcze lepiej przywierać.....
Chyba nie tędy droga
A ja mam założone zamienniki w fabrycznych rozmiarach 450/600 za 30zł/kpl. i jakoś nic mi źle nie przywiera i też wiem co mówię. Jesli ci 600 źle pracowała to albo pióro kiepskie albo masz już coś nie tak z dociskiem i tyle w temacie
zakładając że Bosch też nie jest produkowany w Chinach(nie wiem, nie mówię bo nie miałem tego w ręku) . Osobiście nie polecam marki AERO - mialem kiedyś ale specjalnie się nie sprawdziły . Natomiast od poł roku używam JetParts (widzę że niestety trochę podrożały ostatnio na allegro) i sprawują się rewelacyjnie, poleciłem je też koledze do julki i również jest zadowolony. Tu znalazłem przypadkowo wypowiedz dwóch innych kolegów z forum którzy zdają się też te opinię potwierdzać choć akurat innej alfy temat dotyczył ale ogolnie jest sporo o markowych i nie markowych wycieraczkach wiec warto caly temat poczytać http://www.forum.alfaholicy.org/159_...ml#post1313567
odgrzeję kotleta...
Temat wycieraczek jest tak szeroki, jak ilość producentów, z których gro swoją produkcję ma w Chinach...
Ja osobiście kupuję wycieraczki optymalnie możliwie tanie, w NorAuto, po 9,90 zł/szt.
Mają one jeden myk. Trezba je wymieniać przed i po zimie
Ważne, żeby WYMIENIĆ wycieraczki, zanim zaczną rysować szybę, a nie jakiej firmy. Im częściej je wymieniamy, tym zdrowiej![]()
Mogę wam polecić jeszcze oprócz Bosch AreoTwin, Polskie Motgum koszt kompletu 30 zł Mam je od roku w Mito i są porównywalne do oryginalnych Bosch.