właśnie mijałem stadion i powiem ze na naszym miejscu kilka autokarów stoi, jakies płotki zastawiaja przejscia dla pieszych i jakieś służby pilnujące sie tam kręcą :/
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
18:00
19:00
20:00
właśnie mijałem stadion i powiem ze na naszym miejscu kilka autokarów stoi, jakies płotki zastawiaja przejscia dla pieszych i jakieś służby pilnujące sie tam kręcą :/
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
uuuu ale teraz to wszystko potwierane i pewnie dlatego może do wieczora znikną te autokary, jak coś szukamy innego miejsca na parkingu
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
moze po 2 stronie torów sie spotkamy??
Brera Team Warsaw
to kto pierwszy dojedzie niech czeka przy starej miejscówce żeby reszta skumała gdzie się przestawiacie bo później znów będą ale że nic nie mówiliśmy o zmianie miejsca. Zobaczymy na miejscu w każdym razie szukać wolnej przestrzeni![]()
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Jestem pod SN i jest bez problemu takze nie trzeba sie przenosic
Dzięki za spot
Na Narodowym najwięcej jest Alf![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Mój "Pierwszy raz" na spocie uważam za udany
Ludzie klawi
A jak zdejmę "skrzydło" to moja AR będzie wyglądała jak 156 i pasowała do ogółu![]()
...to ja tu lece z reką zeby sie pozegnac, odwracam się a tu Kolegi nie ma....lolnieladnie hahahah, ale nie chcialo mi sie Cie gonic
a propos fajnych wyjazdów,polecam tvp2 w tym momencie- Havana miasto utracone.
wszystkim dzieki za spot dzisiejszy, coraz nas wiecej, haslo idzie w eter i jest nośne!
thx tez za pamiątke![]()