blackalfa166 widac wiesz wiecej od osob ktore uzytkuja polerowane felgi, gratuluje.
blackalfa166 widac wiesz wiecej od osob ktore uzytkuja polerowane felgi, gratuluje.
blackalfa widac ze najwiecej komentujesz a gó.... wiesz.
Ja juz troche kompletów polerowanych felg (i nie tylko felg) mam za soba. Robiłem fele dla siebie i robilem znajomym wiec wiem co mowie. A takie twoje texty to se mozesz dzieciakom w przedszkolu opowiadac.
![]()
Znam i teorie i praktyke jak ktos lubi polerowac to nie bronie kazdy ma jakiegos bzika lubisz polerowac to poleruj kto ci broni. Ja przerabialem ten temat w praktyce a i naszukalem sie czym konserwowac etc.
tak jak mowie chcesz polerowac poleruj zajmujesz sie tym zawodowo dalej sie tym zajmuj skoro jest popyt ale twoje wypowiedzi nie zmienia praw fizyki i juz. Pozdrawiam serdecznie
macie chlopaki fajna oferte,niema za coadres do wysylki podziekowan wysle na PW
http://allegro.pl/kola-alufelgi-alfa...264594466.html
Konkret!
Nie lubię Cię! Nie mogłeś ich mieć te 2 miechy wcześniej?![]()
To nie moje.a szkoda
Tej a widzieliście ta srebrną 166 na RÓŻOWYCH telefonach ? Jest na tablicy ogłoszenie. . Różowe telefony.... co się dzieje z tym światem... właścicielem auta jest facet żeby nie było
![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 23-05-2014 o 13:20
[C
Czyżby przyjaciele z BMW zaczeli pchać się do 166??
156 to ok przeżyłem.... Ale do 166??
Świat oszalał
Wysłane z mojego HTC One
Lubi kolory. Zdezak inny blotnik inny drzwi inne to felgi maja zadanie odwrocic uwage obserwatora :-)