Kurde no, nie mam kiedy jej umyc i odkurzyca Ty nie parkuj tam pod termatexem bo rysuja auta
Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
Kurde no, nie mam kiedy jej umyc i odkurzyca Ty nie parkuj tam pod termatexem bo rysuja auta
Alfa Romeo 147 JTD 1.9 8V 115KM >>> Alfa Romeo 159 JTDm 1.9 8V 130 KM ~ 155 KM
Nie ma gdzie parkowaćCoś kojarze jak mówiłeś, że pracujesz na odlewni, prawda ? Mam tam jeszcze tydzień praktyk to może uda się pogadać
![]()
No dokladnie na odlewnigdzie dokladnie masz praktyki? Na jakim dziale? Byles może z ta wycieczka po odlewni w tym tygodniu? Parkuj tu gdzie ja
Panowie proponuje zlocik w przyszłym tygodniu w weekend
A to taka sytuacja z wczoraj:
A tu siostry jedna za drugą:
Jeszcze jedna sytuacja z wczoraj tym razem z mojej 147
Alfa Romeo 147 JTD 1.9 8V 115KM >>> Alfa Romeo 159 JTDm 1.9 8V 130 KM ~ 155 KM
W poniedziałek będę na modelarni, wtorek i środa u Panów od CADów w biurowcu. Tam raczej mnie nie było, wycieczkę mieliśmy w połowie kwietnia a od tygodnia mamy praktykiTam nigdy nie ma miejsca żeby zaparkować
![]()
Dopiero 200? To dopiero dotarta, ja dobijam do 209k
![]()
Ostatnio edytowane przez No name ; 25-05-2014 o 11:10
EEEE to nie moje rejonyja mam w tym tygodniu 3 zmianę...:/ kurde już wiem jakie będzie moje nastepne autko
Miałem wahania czy 156 fl czy 159, ale teraz już wiem że będzie Brera
No i popatrz ponad 200 tys a panewki na swoim miejscu i dają radę a to przecież TS...co prawda nie 2.0, no ale...jakby człowiek wierzył w te wszystkie pierdzieluchy to chyba by na piechote chodził
![]()
Idzie jak kuna w rzepak2 paki w 4 osoby na pokładzie daje rade, więc nie jest źle
Brera piękne auto, dorwać taką z 2.4 JTD to baaaaajka. A tak btw to gdzie Cie można spotkać na odlewni ?
![]()
Cześć wszystkim! Mam pytanie odnośnie Alfy Romeo 166 ze Świętokrzyskiego, a konkretnie ze Starachowic. Czy ktoś zna ten egzemplarz? Mam do Starachowic blisko 200 kilometrów i nie chciałbym jechać na darmo szczególnie, że u siebie w okolicy oglądałem już trzy sztuki i delikatnie mówiąc trochę się spaliłem, a tutaj 200 km to sporo biorąc pod uwagę, że miałbym jechać na darmo.
Starachowice: http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-2-4-jtd-C33282866.html
Jeśli ktoś ma ze Świętokrzyskiego blisko do Końskich i zna ten egzemplarz również prosił bym o jakieś informacje.
Końskie: http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-166-...tml#e0c1b8ce07
Na mausie byłem w poniedziałek i wtorek. Kamil pokazał nam trochę sprzętu, ogólnie macie tam wesoło![]()
Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05