ja powiem tak, jezeli wyszloby to tak dobrze jak do 156po fl to mysle ze 3 chetnych na pewno bys znalazl. ale wiesz nikt nie bedzie sie deklarowal nie znajac wzoru, po prostu liczymy ze stylistycznie Ci sie uda![]()
ja powiem tak, jezeli wyszloby to tak dobrze jak do 156po fl to mysle ze 3 chetnych na pewno bys znalazl. ale wiesz nikt nie bedzie sie deklarowal nie znajac wzoru, po prostu liczymy ze stylistycznie Ci sie uda![]()
a 166 FL wg miała taki pakiet?
Coś seryjnie było do niej dokładane?
Czy wychodziła "surowo" w serii i nie było opcji takich dodatków?
Zendery tylko wychodzily w przedlifcie. W polifcie można bylo pakiet TI sobie zamówić. Ale tam chyba zawias niższy byl i fela 18 toora i z zewnatrz chyba tylko tyle...
[C
z zew byl tylko stock. ale autods zrobilo juz do 156fl zderzak przedni a'la gta i pasuje do progow i tylnego gta, wiec nam chodzi o to samo, bo powiedzmy sobie szczerze ze zender duzo dodaje przedfiltowi i mysle ze w polifcie tez by robil robote.
Czyli dobrze myślałemAle wiadomo forum robi swoje
Jeszcze ciekawe jak będzie ten pakiet wyklądał na FL
zastanawia mnie połączenie tego z pakietem TI![]()
Gdyby ktoś miał zderzak przedni do poliftówki pożyczyć, to dajcie znać.. Odeślę z nową dokładką gratis.. Jeśli nie, to się kupi..
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Panowie!
Siadajta i patrzajta co znalazłem
http://olx.pl/oferta/dokladki-zender...tml#e0b4d7c872
Kto ma wolny tysiaczek? Mysle, że cena zajebista. Brac brac brać. Sam bym wzial ,ale chwilowo od jakichs 4 lat jestem w finansowym dołku( mam dwie Ar- zrozumicie
)
I do tego oryginał wiec bedzie pasować idealnie...
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 27-05-2014 o 23:14
[C
Wyglada na wlokno szklane anie ZENDERa
Mnie to na laminat wygląda...
No dokladnie to mowie :-)