rozwiązał ktoś całkowice ten problem? zeby kluczykiem było mozliwe zaplić samochód i pilotem otworzyć? zeby to był klucz w 100%...???
Odgrzeję kotleta bo i mnie jest drugi kluczyk/pilot potrzebny. Więc kupiłem używany z innej 159 i wybieram się do tego człowieka z Katowic, który niestety jeszcze nie programuje pilotów ale z moim kluczykiem i kartą kodów powiedział mi 300 zł za dorobienie grotu i zaprogramowanie Immo/chipa. W zaprzyjaźnionym salonie fiata twierdzą, że są mi w stanie wówczas dokodować pilot. W sumie to trochę wątpię czy dadzą radę ale nic nie tracę i jeśli kluczyk będzie odpalał auto, to zobaczymy co panowie w fiacie stworzą.
Sam miałem podobny problem, po zakupie samochodu mialem tylko 1 kluczyk. Więc kuzyn zamówił mi używany kluczyk na allegro, a jego znajomy zakodował mi kluczyk i wszystko śmiga. Kluczyk kosztował 150 zł i kodowanie 150 zł bądź 300, już nie pamietam
![]()
Działa otwieranie jako pilot?
Działa, teraz spojrzałem na kluczyk i widzę, że grot jest jakoś szlifowany. Może dorabiali, nie wiem ja tylko płaciłem
![]()