Pozdro dla obramkowanej 159 sw, wybrzeze gdanskie niewielki koreczek, godz 7:30-7:40. Lapka w gore i do przodu
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Pozdro dla obramkowanej 159 sw, wybrzeze gdanskie niewielki koreczek, godz 7:30-7:40. Lapka w gore i do przodu
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Przyhaczone biale Mito na WPI w Górze Kalwarii po 9![]()
Pozdrawiam srebrne GTV na WI, przed chwila na Woronicza![]()
Wysłane z VW przez pomyłkę![]()
Pozdrowienia dla 147 WE na klubowych ramkach, widzianej wczoraj na Żwirkach skręcającą w Banacha po 14![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Pozdrowienia od jadącego na niebieskim enduro motocyklisty dla 156 na klubowych ramkach mijanej dzisiaj pod Błoniami koło 10 ;)
pozdro dla woda83widzianego dziś na GCW
wrzucales dystanse pod te 17stki ?
![]()
i pozdro dla scuderii widzianego po 22 na rondzie starzynskiego w 164![]()
Pozdro dla czarnej GT, mijaliśmy się w sobotę późnym popołudniem na Ciszewskiego obok SGGW![]()
Pozdrowienia dla 147 po FL mijanej dziś w Sulejówku na Sobieskiego, łapki byłyczęsto widuje auto zapraszam na spot Warszawski!
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8