Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Eeee no panowie spot po wujuDwie GT, w tym jedna moja, jedna ojca. Szkoda tylko, ze nikt z zapisanych osob sie nie pojawil;>
Bo się nie zgraliście z miejscami z tego co widzę
Spot na sosinie zawsze odbywa się na głównym parkingu (tam gdzie są budki z jedzeniami itp), a po zdjęciach na FB widziałem, że Ci zrobili sobie zlocik po drugiej stronie (czyli z dupy strony)![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
No i wsystko jasne. O takich rzeczach się pisze. Widzisz Lizany przynajmniej nie straciles 10 szylingow za wjazd na sosine i w spokoju obejrzales mecz![]()
ja się dowiedziałem juz na sosinie że z powodu zdzierstwa za wjazd zlot jest z tyłu -.-
trzeba poprawić zdecydowanie organizację, ale z czasem musi być lepiej
dużo nas nie było i szkoda że brakło 2 GT, ale jak już mówiłem poprawi się organizację i będzie lepiej
Ewentualnie mogę podać zainteresowanym swój nr. telefonu i bedzie najlepiej.
Z tego co widzę ma być słoneczny weekend teraz, więc można zrobić znów mini spot - tym razem już w ustalonym miejscu, z grillem i na więcej osób.
Wstepnie mogę zaproponować :
Niedziela 8.06.2014
Godzina 18:00
Miejsce
1 grilla ogarnę , jeżeli będzie więcej chętnych osób to przydał by się drugi,
zainteresowani niech napiszą na fejscie czy pw tutaj do mnie do podam numer tel, żeby nie było potem niedomówień jak ostatnio x)
https://www.facebook.com/Matixjaw mój fb
https://www.facebook.com/events/4847...eate&source=49 wydażenie na fb
Ostatnio edytowane przez matixjaw ; 03-06-2014 o 10:13
Jeżeli się uda to pojawię się, ale dopiero po 20, ponieważ wracam jutro znad morza
BAJ DE LEJ, przedwczoraj widziana czarna GT na Jaworznickich rejestracjach w Międzyzdrojach
Ktoś z forum?![]()
Ostatnio edytowane przez MichAlfa ; 07-06-2014 o 22:10
Czarnych GT o ile sie nie myle sa 2 w Jaworznie, jedna Blackline i jedna ojca Q2, ale ojciec ostatnio nie byl w tamtych rejonchNiestety na nastepnym spocie zabraknie 3 GT (mojej, ojca i brata)
Tydzien wyprzedzenia dl spotu do dla nas niestety troszke malo
Ale licze na to, ze kolejne spoty beda "Na bogato!!"
![]()
Jedna z nich stoi kolo "Rolnika" w centrum?![]()