Strona 159 z 182 PierwszyPierwszy ... 59109149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,581 do 1,590 z 1819

Temat: Alfa Giulia w 2014?

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    KRS, a tak jechaliscie i nie wierzyliscie to masz bedziesz sie teraz Lexem bujal
    będe sie bujał dwa lata, realnie patrzac w salonach Julia pewnie pojawi się własnie na poczatku 2016, a kupowanie pierwszych egzemplarzy to raczej srednia zabawa, jak wszystko pójdzie zgodnie z planami firmy, kupować Julie będzie można latem za dwa lata. Mniej więcej.

Dodano po 2 minutes:

Cytat Napisał bartas82 Zobacz post
    Teraz my będziemy na KRS mówić, że jest jak Sergio. Coś tam mówi, obiecuje, mydli oczy Podaj źródło informacji, albo napisz coś więcej, a nie takie puste gadanie
    poczekaj do lata, do jesieni najdalej, powinny pojawić sie oficjalne konkrety.
    Ostatnio edytowane przez KRS ; 02-06-2014 o 09:30 Powód: Dodano

Użytkownik Rowerzysta Avatar qooba
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    było 159 SW 1.9 JTDm 16V, jest skoda, będzie Giulia :)

Domyślnie

159-ta strona tematu, uważajcie co mówicie ;-)

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał qooba Zobacz post
    159-ta strona tematu, uważajcie co mówicie ;-)
    ) własnie, własnie
    więc tutaj zakończmy

Użytkownik Znawca Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Fiat Tipo 2020 bianca

Domyślnie

Swietne informacje akurat na 159 stronie. Czyli w 2020 roku najprawdopodobniej kupie 4 letnią Giulie
    Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
    Mam chorobę zwaną ITALIA

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

jesli to będzie diesel, to odradzam koszty wymiany i napraw roznych elementów, turbiny, dwumasu, egieerów, depeefów i innych elektronicznych dupowynalazków zrujnują ci kieszeń

Lepiej weż kredycik, albo leasing, na trzy latka, za trzy latka spuść auto jakiemuś frajerowi. Ja to całkiem serio piszę. Współczesnie produkowane auta będą straszliwą miną przy odsprzedaży za kilka lat.... Więc niby wydasz więcej na dzień dobry ale masz sprawne, nowe, doskonałe auto, jak coś zaboli, gwarancyjka, zwisa ci wszystko. Potem, jak trzeba będzie puszczać furę w świat, te dwie dychy na remonty niech wykłada już ktoś inny.

Kumple kupił ostatnio Julcię: rocznik 2013, auto w wersji, za jaką zapłaciłby mniej więcej około stu, wział za siedemdziesiąt w leasingu na trzy lata, pierwsza wpłata na dzień dobry nieznacznie przekroczyła bodaj dwie dychy.

Jesli Julia wejdzie w koncu 2015, kupisz ją w 2016, z rocznika 2015 i na wejsciu oszczędzasz to, co wydałbyś pózniej...

(abezus sobie jeszcze zagazuje no ale Ty chyba nie, co?

Użytkownik Rowerzysta Avatar Haveblue
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Maserati Ghibli SQ4

Domyślnie

A co to za różnica czy ktoś zagazuje czy nie? Kiedy pracowałem w Anglii to bogaci ludzie zagazowywali sobie sześćsety i nikt jakoś nie robił z tego jakiegoś wielkiego halo ... to tylko w Polsce ludziska robią szyderę jak ktoś zamontuje pod maską przelotkę na gnojówkę.

Swoją drogą to dobra wiadomość. Jeśli niedługo pokażą się jakieś wizki to będzie to oznaczało, że Giulia (czy tak faktycznie będzie się nazywała?) faktycznie pokaże się w zadeklarowanej dacie.

jersey
    Gość

Domyślnie

Jak byłem z Paskudą ostatnio u mechanika to pokazywał mi 5-letnie MiTo z kompletnie przegnitymi elementami tu i ówdzie. Nówka, salonówka. Gwarancja się skończyła, samochód zaczął się rozpadać. Aż strach się bać jak to będzie wyglądało przy jeszcze nowszych autach.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar dereza
    Mieszka w
    Zwoleń
    Auto
    AR

Domyślnie

[QUOTE]Lepiej weż kredycik, albo leasing, na trzy latka, za trzy latka spuść auto jakiemuś frajerowi. Ja to całkiem serio piszę. Współczesnie produkowane auta będą straszliwą miną przy odsprzedaży za kilka lat.... Więc niby wydasz więcej na dzień dobry ale masz sprawne, nowe, doskonałe auto, jak coś zaboli, gwarancyjka, zwisa ci wszystko. Potem, jak trzeba będzie puszczać furę w świat, te dwie dychy na remonty niech wykłada już ktoś inny

Myślenie godne POLAKA cebulaka aby kogoś zrobić w bambuko-spuścić auto frajerowi co to za słownictwo buraczane za kogo ty się uważasz?szkoda klawiatury na komentowanie tego-myślenie warszawioków
    ale się onarzekacie na te alfy jak by to tylko alfy były robione z papieru,czym więcej elektroniki,czujników tym więcej do psucia,logiczne? logiczne..
    Ostatnio edytowane przez dereza ; 03-06-2014 o 11:33

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

[QUOTE=dereza;1430515]

Myślenie godne POLAKA cebulaka aby kogoś zrobić w bambuko-spuścić auto frajerowi co to za słownictwo buraczane za kogo ty się uważasz?szkoda klawiatury na komentowanie tego-myślenie warszawioków
    masz jakiś kompleks warszawiaków?
    gdzie ty widzisz robienie kogoś w bambuko? opisałem lepsze, moim zdaniem, podejście do zakupu auta. I miarkuj swoje ataki, kolego: ja nie zamierzam ukrywać przed nikim stanu wozu na sprzedaż. Ktoś, kto kupuje paroletnią używkę powinien wiedzieć, jakie wydatki go czekają. Co mam niby robić? Jezdzić tym autem do emerytury??? o co tobie chodzi??? zakazujesz mi sprzedaży auta???

Użytkownik Romeo Avatar CodeMaker
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał dereza Zobacz post
    myślenie warszawioków
    A co Ty masz do Warszawiaków? Jakieś kompleksy? Licz się trochę ze słowami.