Pozdro dla złotej 159 ST, którą ścigałem dzisiaj po południu spod świateł w pawłowicach
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla złotej 159 ST, którą ścigałem dzisiaj po południu spod świateł w pawłowicach
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj około godziny 14:00 Bielsko-Biała ul. Warszawska....naprzeciw PKP...prze niesamowicie cudnej urody biała GT ....oczywiscie Pozdrawiam.....chyba kierownik, ale nie jestem pewna, gdyz zapatrzyłam sie rzecz jasna na bellisime![]()
Pozdrawiam kierowcę bordowej julki, widzianej na 86 w kierunku Sosnowca
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam właściciela oramkowanej AR 156 SW ( SWD 097...) widzianej wczoraj pod wieczór w Cieszynie.
Lakier na tym aucie robi niezwykłe wrażenie.
Więc jak to Ty to też mnie pozdrów, bo tego wymaga to forum.....no tak koczuje sobie przed domkiem....ale to jest nierealne, że nigdy nie widziałam Twojej GT w Kętach, gdyż no nie ma co ukrywac bardzo zwraca na siebie uwagę ! więc mam propozycje pod warunkiem, że masz OC/AC/NW....uderz kiedyś "przypadkiem" w moją alfice...moj brat Ci zrobi całą blacharke omaluje...a ze mieszka obok to bede mięc Twoją GT na wyłacznosc......tylko nie zapomnij zostawic mu kluczyków
![]()
![]()
Pozdrawiam zdziwionego kierownika bordowej 159-tki z ramkami dzisiaj ok 16.40 na rondzie przy ulicy Ligockiej w Katowichach
Automatycznie podniosłem rękę na pozdrowienie, a szedłem pieszonie jestem pewien czy właściciel zorientował się o co chodzi
![]()