raczej nie bardziej mnie zastanawia głośnosc tego zestawu,Napisał 75andrew155
Aha robiłem przymiarke przy oświetleniu... całkowicie odpada ;![]()
raczej nie bardziej mnie zastanawia głośnosc tego zestawu,Napisał 75andrew155
Aha robiłem przymiarke przy oświetleniu... całkowicie odpada ;![]()
nie jestem ekspertem CB radia,uzytkuje cos takiego od 15 lat.mam dwa radia w obu kanaly przelaczane w mikrofonie.nie widzialem i nie slyszalem o takich w ktorych poza szukaniem kanalu i przelaczaniem bylo wiecej funkcji(poza tymi z poglosem gdzie masz jego regulacje)sadze ze masz na mysli takie radio ktore jest jedna caloscia z gruszka(wyglada jak krotkofalowka) ogladalem cos takiego(alan-midland)ale nie podobalo mi sie zbytnio,chociazby z powodu ze ciagniesz z nim kabel antenowy.w mojej AR mam podobnie jak Andrzej.z tym ze na takim uchwyciku ktory pozwala na demontaz w 1 sekunde.Napisał siwy144
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
ja mam New Alaske na środku dachu i jest okNapisał fiergloo
![]()
.[/quote] ja mam New Alaske na środku dachu i jest ok[/quote] w ALFIE jak w ciezarowce?jak dla mnie porazka totalna.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
ja mam New Alaske na środku dachu i jest okNapisał lesio146
[/quote] w ALFIE jak w ciezarowce?jak dla mnie porazka totalna.[/quote] Jak tam napisałeś nie jesteś znawca Cb wiec sobie poczytaj troche na ten temat to pogadamy... w dużych koniach nie masz zazwyczaj takich anten bo mozna sobie o linie napiecia gdzies zachaczyc.
A zapomniałem Ci dopisać na codzień mam na dachu coś w stylu president florida ale też na środku dachu ale jak poczytasz sobie to bedziesz pewnie wiedział czemu.
coprawda ja mam 145 ale u mnie CB weszlo idealnie pod radioNapisał siwy144
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi."
Albert Einstein
A jakie masz radio ?
Inna kieszen całkiemw 155 masz taka ramke http://www.allegro.pl/item514871105_...cia_dedra.html
w 145 tez normalnie bez przerobienia tej dolnej kieszeni nie zmiscisz radia... mysle ze spokojnie w takiej kieszni jak masz u siebie cos da sie wymyslec aby bylo ladnie i praktycznie...Napisał siwy144
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi."
Albert Einstein