Niekoniecznie z boxerka :wink:
Wiem wiem, z delty czy z dedry, tipo,155 tez by było, ale wole jak jeżdziły w AR146:wink:
He, no i przecież z 145QV i 146Ti przed liftem :mrgreen:
dawno temu i nieprawda: 33 1.8td rosso - 146 1.6ts nero - GTV 1.8ts nero - 156sw 2.4Jtd nero - 156sw 20v grigio luce di amalfi - GT ts blu chiaia di Luna - 156sw 20v grigio metalico - 166 Jtd cf3 nero volcano - 166 2.5V6fl - 159fl sw jtdm 16v grey indigo
Jeśli chodzi o manetki przy kierownicy to ja już z nimi miałem kłopocikiskończyło się na tym że mam kierunkowskazy od Fiata Tempry bo na pilnie musiałem to zrobić:/
Po zamontowaniu tych z Tempry okazało się że ma silniejsze podświetlaniemoże to inny rodzaj podświetlania albo od wycieraczek mam już lekko dojechane. Ogólnie są dwa rodzaje manetek. Do kierownicy bez i z poduszką powietrzną. Ja się na tym przewiozłem
nie mam poduchy i kupiłem pierwsze lepsze na allegro i miałem jakieś 3mm odstępu manetki od kierownicy:/
Pozdrawiam
No manetki założone - z boxerka 1.6 z 96r.
Wszystko wygląda idento, w złączce idzie 1 kabel więcej niż bez oświetlenia.
Montaż prosty, odkręcamy obudowe kierownicy od spodu 4 sruby, potem górna część jest przykręcona od spodu (od środka) na 2 imbusy (wtedy juest duuużo łatwiej) i 2 zatrzaski ,złaczka i gotowe![]()
Świeci ładnie, co do braku tego w poźniejszych wersjach to już pewnie ksiegowi maczali swoje paluchy :roll:
Nie pierwsze i nie ostatnie auto. W FC po ostatnim lifcie (MY99 - tak jak AR145/6) co miałem,to też powypitalali różne drobnostki,np obudowe termostatu, detale były z gorszych materiałów itp.a wcześniej podświetlenie na drzwiach i inne..
dawno temu i nieprawda: 33 1.8td rosso - 146 1.6ts nero - GTV 1.8ts nero - 156sw 2.4Jtd nero - 156sw 20v grigio luce di amalfi - GT ts blu chiaia di Luna - 156sw 20v grigio metalico - 166 Jtd cf3 nero volcano - 166 2.5V6fl - 159fl sw jtdm 16v grey indigo