Ostatnio przymierzałem się dość poważnie do 147 lub nowego (salonowego) Fiata ale jakoś mi szkoda sprzedawać obecną 145 a dwóch aut na dłuższą metę nie mógłbym miećNapisał Kosiar
.
Ostatnio przymierzałem się dość poważnie do 147 lub nowego (salonowego) Fiata ale jakoś mi szkoda sprzedawać obecną 145 a dwóch aut na dłuższą metę nie mógłbym miećNapisał Kosiar
.
FORZA ITALIA !
4 miesiace szukania smaochodu, z 15 obejrzanych...
Sroda.
OtoMoto.
Werowale codziennie po kilka razy...
Filtr -> krajowa + bezwypadkowa + pierwszy wlasciciel...
Znalazla sie - pod Pruszkowem.
Telefon.
Doskladnie to co chcialem uslyszec jako kupujacy (czyli ideal).
(5 minut)
Oddzwonilem. Powiedzialem, ze jak jest tak jak mowi to rosze o zabookowanie AR do soboty... I jesli jest TAK JAK MOWI to ja kupuje...
Była dokladnie taka jak byc miala...
Od 5. lipca 2008 razem
EDIT: ...kupiona 17.08.1999 w CARSERWISIE w Wawie. Jeden wlasciciel 9 lat. Teraz ja drugi. Nie przewiduje kolejnych? :>>> :>>
6mc szukania 155 2.5V6, a znalazłem 146 ti
Pierwszy właściciel, książka serwisowa do ostatniego kilometra,
Kraj pochodzenia szwajcaria
talar44/AR 146 2.0ti/AR 147 1.6TS/ AR GT 2.0JTS/ AR Giulia 2.0 Q4
16 CZERWCA 2008 roku pamietnego NIunia trafiła w moje rączki. Znalazła żona po nieudanej transakcji z focusem, potrzebowaliśmy samochód na juz, Alfa była marzeniem ale nie spodziewałem się że realnym, ppierwszy właściciel: Huta Szkła, drugi , trzeci , czwarty p.Roman z Pruszkowa, auto serwisowane na terenie stolicy,. Pierwszy właściciel kupił ją 11 października 200 roku za 72.849,18 zł. Wpełni znana historia auta. BEZWYPADKOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
4 właścicieli miałeś ?
Tak złota czwórka, stan auta dobry, i w pełni serwisowana (są faktury)
![]()
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
no to nieźle![]()
Od siostry znajomego moich rodziców. Ale i tak parę byków było, które pewnie bym zauważył, gdybym był przy oględzinach przedzakupowych. Przynajmniej pewności, że 'spawana z dwóch' nie jest.
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Ja na początku miałem kupić Audi A3 roczne/dwuletnie 2.0tdi, później chciałem focusa ST też używanego. Zdałem sobie jednak sprawę że za te pieniądze to mogę sobie kupić nowego fiata bravo z salonu. Poszedłem więc do dealera, a że salon fiata jest połączony z Alfa moim oczom ukazała się 159, powróciła miłość do Alfy z przed kilku lat (166) i postanowiłem że musi być moja, wynegocjowałem duży rabat i tak oto jestem jej właścicielem.
pzdr
13.12.08r...
Byłem na noc w szpitalu i wiedziałem, że w sobotę tata jedzie odebrać samochód.
No to wynegocjowałem wcześniejszy wypis i tata odebrał mnie Ciemnym samochodem na beżowych skórach...
Kupiona w LanciaTeam, nie wiem jak to sie stało ale nie mam karty ALFA CODE...(( Samochod jest po leasingu z włoch.