Co oni w ogóle robią. Wiejskie podświetlanie sandałów. Weźcie się ogarnijcie bo to naprawdę wiochą trąci. Jeszcze sobie niebieskie neony wstawcie pod auto... Żal
Co oni w ogóle robią. Wiejskie podświetlanie sandałów. Weźcie się ogarnijcie bo to naprawdę wiochą trąci. Jeszcze sobie niebieskie neony wstawcie pod auto... Żal
Z tymi projektorami to trochę pojechałeś kolego, ale ogólnie to całkiem fajnie to wygląda. Skoro to podświetlenie to taka wiocha to czemu seryjne podświetlenie ambiente ląduje w autach za kilkaset tysięcy?
Moje 147 powodów do szczęścia
Saab raczej wioskową marką nie jest. Ma swój styl.
W moim Vectorze takie podświetlenie było fabryczne. Podobnie jak podświetlenie ze spodu otwartych drzwi, czy nawet uruchamiane z pilota podświetlenie otoczenia auta po wyjściu z niego, czy też przed wejściem.
Naprawdę fajnie się wsiada do tak oświetlonego samochodu w nocy. Natomiast montowanie tam mocno oczoj...ch diód w kolorach żrących to całkiem inna sprawa.
No jak dla mnie, to oświetlenie podłogi w aucie, powinno być po prostu elementem równomiernego oświetlenia całości wnętrza auta. Dlatego pownno być w kolorze i natężeniu reszty podświetlenia samochodu. Chyba bym nie zaakceptował tej czerwieni. Zbyt jednoznacznie mi się kojarzy. Może za stary na to jestem, ale nie wyobrażam sobie zakłopotania, jakbym miał wieczorem zabrać do auta jakiegoś starszego Pana, czy nawet kobiety z którą zbytnia spoufałość jest nie na miejscu.
Ostatnio edytowane przez syfon ; 10-06-2014 o 15:10
W alfie tak czerwono jak w burdelu![]()
A może po prostu chodzi o to, że dokładanie takich rzeczy nie zawsze pasuje? Może jakby światło było bardziej delikatne. Rozmieszczone jakoś sensownie?
Wiecie. Białe lampy w lexusie RX300 wyglądają bardzo dobrze. Ale w golfie - już nie (nawet alfę z białymi tylnymi widziałem...![]()
Kolor czerwony ktory zamontowalem wcale nie wali tak mocno po oczach. Na foto tak wyglada. A w rzeczywistosci jest bardzo przyjemny dla oka. A projektory LED montowane sa seryjnie np w takich autach ja Range Rover. Nowa S klasa 2014 posiada fabrycznie zamontowany pakiet oswietlenia wnetrza z mozliwoscia zmiany koloru. I powiem tyle ze jadac takim autem w nocy jest mega przyjemnie. Wiem bo jezdzilem. Takze cos w tym musi byc. Zobaczcie filmik:https://www.youtube.com/watch?v=cHsv9oRDikw