Nice!tez mi sie cisnelo to na klawiature w kwestii marudzenia Macka
Sent from my iPhone
Wydech z pojedynczą końcówką jest lepszy/ładniejszy.
Wydech o dwóch końcówkach jest lepszy/ładniejszy.
Nice!tez mi sie cisnelo to na klawiature w kwestii marudzenia Macka
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Chłopak pyta o wygląd końcówek wydechu a wy piszecie o rozwiązaniach dotyczących całej reszty. Zrób tak jak u mnie i będzie pięknie![]()
Z ostatniej chwili...
Nadal nie ma skutecznej metody leczenia Virusa Alfa. Objawy paranoidalno schizofreniczne, które mogą się nasilać. W pobliżu torów wyścigowych u pacjenta może występować gorączka
Na szczęście większość zczaiła, że moje pytanie dotyczy wyłącznie estetycznego wymiaru tak szerokiego zagadnienia, jakim jest układ wydechowy i odpowiedzi są w miarę na temat ;)
Z przykrością stwierdzam, że strasznie słabo widać na zamieszczonych przez Ciebie materiałach to "jak u Ciebie" więc widzę dwa wyjścia- albo mi tu pykniesz ładną foteczkę, albo pięknie nie będzie ;)
Firma która mi to zrobiła to El-tec z Piastowa. Zgarnęli za to furmankę pieniędzy ale warto byłoCena była wysoka bo zrobiliśmy całość od portek do końca. Nie będę mówił ile bo za same końcowe tłumiki bądź rurki będzie nieporównywalnie taniej. Założenie projektu było takie że ma być na 4, prosto, subtelnie i elegancko. Trafili na 100% w mój gust bo co do końcówek dałem im konkretne wytyczne. Jeszcze będę robił równoodległościówkę u nich ale to za jakiś czas bo mam kilka tematów ważniejszych z nią do ogarnięcia.
Z ostatniej chwili...
Nadal nie ma skutecznej metody leczenia Virusa Alfa. Objawy paranoidalno schizofreniczne, które mogą się nasilać. W pobliżu torów wyścigowych u pacjenta może występować gorączka
Swoją drogą czytałem temat tej pięknej Gtv na alfa forum... Fajnie zrobiona, dużo pracy i kasiory no i całe serduchoCudowna, polecam przeglądnąć ten temat
ciekawi mnie ile by kosztowało zrobienie wydechu z kwasiaka od łącznika elastycznego, czeka mnie to za jakiś czas i się zastanawiam czy pakować kasę w kwasówke, czy zrobić na normalnych tłumikach na i partsie widziałem tylko cen nie podają.
tak ale w Świdnicy to są raczej takie mniejsze warsztaty;p a do Wrocławia jechać z tym nie będębo z tego co się orientuje tłumiki oryginalne osiągają podobne ceny co te tuningowane. A ta czarna końcówka wydechu w jtsie to żal
z środkowego odszedł mi niezły płat blachy już a łącznik elastyczny prosi o pomoc;/ kurde muszę chyba do Huberta z Rmfu zadzwonić oni tam kasę rozdają na lewo i prawo heheheh;]
Kolego lookash ja Ci powiem, że musiałem gdzieś przypadkiem wygooglać obrazek z Twoją alfą bo ten wydech już widziałem i faktycznie wygląda zajebiście. Prawdopodobnie zrobię sobie coś podobnego, tyle że z jednej rury, z tłumikiem. Cały czas się zastanawiam tylko nad jedną podwójną końcówką, czy dwoma podwójnymi jak u Ciebie ;) No i tak naprawdę to muszę w końcu do nich pojechać i pogadać ile by za to chcieli...
Trin- trza było więcej Laysów żreć jak pakowali do nich kasę, byś teraz nie narzekał ;) A tak serio- solidaryzuję się pełną gębą i pewnie nie tylko ja ;)