W lipcu jadę na urlop i chciałbym spróbować przepolerowć sobie szybę w aucie. Ma ktos może takowe urządzenie jak w temacie i nie jest mu potrzebne w danym czasie, a mógłby pożyczyć? Oczywiście za.
W lipcu jadę na urlop i chciałbym spróbować przepolerowć sobie szybę w aucie. Ma ktos może takowe urządzenie jak w temacie i nie jest mu potrzebne w danym czasie, a mógłby pożyczyć? Oczywiście za.
Darojaro tydzien temu walczylismy z szyba kolegi tlenkiem ceru i rotacja.... Efekt prawie zaden, moze jak by siedziec 3dni od rana do nocy i miec duzo tlenku to cos by poszlo, ale ogolnie bardzo ciezki temat. Z reszta rozmawialem z jedna firma z warszawy i im robienie szyhy tez zajmuje od 2 do 3 dni
Dodano po 2 minutes:
Jak cos to moge Ci pozyczyc maszyne ale DA a nie rotacje, troche wolniejsze sa efekty niz po rotacji
Ostatnio edytowane przez dareme89 ; 11-06-2014 o 17:49 Powód: Dodano
Kurcze mam takie drobne ryski od wycieraczek i to chciałbym zlikwidować. Nie potrzebuję idealnej szyby. Jak sie możemy dogadać? Nie będzie ci potrzebna? Jeszcze nie wiem kiedy dokładnie będę jechał, czy bedzie to od 5-go czy 12-go.
na razie mi nie potrzebna gdzies tak do 20 czerwca, pozniej wiem ze cos tam mam robic, masz moj numer zadzwon to sie zgadamy.