to co?? dzis 15sta na parklingu Bytom, lub jak pada A4.
pozdro
to co?? dzis 15sta na parklingu Bytom, lub jak pada A4.
pozdro
Ja mogę wpaść po 16 bo z racji niepewnej pogody zaplanowałem seansik z synem w kinie na 14.00 .
PS. George będziesz miał grill??? Ja mam jeno stacjonarny betonowy na placu oraz malutki przenośny![]()
a co gdy świeci słóńce, a za 10min zaczyna lać i po 10 min znowu świeci i tak w kółko?
określcie jedną miejscówę bo nie bedziemy jeździć z jednej na drugą w poszukiwaniu reszty ekipy
ok. A4 parking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakby grill był jutro to by my tyż przyjechali ,ale dziś idymy na geburstagMilego grilowania i bawcie sie
![]()
Grillowaliśmy![]()
![]()
A mi aż wstyd się przyznać bo zapodałem temat a się tak poukładało ,że nie dane mi było wpaść . Młody mi zaczął ząbkować i to boleśnie i mam w domu sajgon . Małżonka u granic wytrzymałośći wyżywa się na mnie i ciężko było mi się wyrwać z tego młynka . Niedoczytałem tematu do końca i o 16 pojechałem na Siemianowicką w Bytomiu aby się aby przywitać heheheh . George mnie telefonicznie uświadomił ,że jesteście na A4 . Przepraszam za nieobecność - mega cięzki dzień .
A kaj jest reszta ekipy????
Bydzie pogoda to i bydzie frekwencja. Póki co trochę smarkaty ten maj/czerwiec, wiec nie ma co zalowac
Wysłane z mojego IdeaTabA1000-F przy użyciu Tapatalka