pozdrawiam kierowce czarnej GT numer KR w ramkami, dziś ok 14 na ul. gen. Okulickiego między skrętem na zesławice a makuszynskiego, pomachałem ale chyba byłeś znużony korkami![]()
pozdrawiam kierowce czarnej GT numer KR w ramkami, dziś ok 14 na ul. gen. Okulickiego między skrętem na zesławice a makuszynskiego, pomachałem ale chyba byłeś znużony korkami![]()
Pozdrowienia dla 159 Sj 61695 na ramkach która parkuje pod blokiem na rusznikarskiej![]()
Kuba słepy chyba byłnie widzialeś czarnej 147 po prawej stronie na parkingu przy ogrodzeniu ? myślałem ze się zatrzymasz
![]()
Kogo biala piekna 166 z czarnym dachem na blachach KR zaparkowana pod wydzialem komunikacji w wieliczce
Jeszcze jakais czarny . Sportwagon byl ale nie wiem kogo :p
/mv
pozdrowienia dla alfy 146 widzianej w poniedziałek w saczu koło trzech koron ok g 18 oraz dla 156 sportpack na SJ widzianej wczoraj ok 17 w jurkowie(mazda mrugającą awaryjnymi)
Pozdrowienia dla Pana z szarej 145 widzianej w środę po 9 przy nowym moście w Mogile - Pan albo nie wie o co chodzi, albo był zawieszonyChyba KRA i na bank ramki.
Pozdrowienia dla widzianej dziś ok 14 pod ZSZ nr 3 na Szkolnym czarnej 147 na blachach KWI - ramki są. Ależ wymuskana![]()
Czarna 147 z ciemnymi szybami, KWI z ramkami, dziś rano pod "oaza" o 9 40. Machnęłam, ale trudno coś dostrzec przez ciemne szyby, więc nie wiem czy był odzew. Pozdrawiam