Co do tej srebrnej 155 to w ciągu roku zmieniła 2 właścicieli i silnik jest po remoncie. Nikt nie sprzedaje auta bo tak szybko mu się znudziło![]()
Co do tej srebrnej 155 to w ciągu roku zmieniła 2 właścicieli i silnik jest po remoncie. Nikt nie sprzedaje auta bo tak szybko mu się znudziło![]()
Ogladal ktos z Was ten samochod? Czy takie typowe Polskie podejście macie? I że 22 letni samochód lakierowany to źle.. Ludzie..
A to że zmienia właścicieli często wcale nie oznacza że coś jest nie tak. Ostatnio samochód znudził mi się po tygodniu.. I co.. Zły był?
155
Właścicielem mogą być osoby które kupiły sobie auto ot tak, bo mu się podobało ale przerosły go koszty itd, itp. znam osobę która zmienia auto średnio co rok bo mu się nudzi, kto bogatemu zabroni.
Niech ktoś jedzie je obejrzeć i tyle, będzie wiadomo z pierwszej ręki a nie na podstawie zdjęć, jakby nie patrzeć zadbanego auta, każdy twierdzi że to złom na kółkach.
Nikt nie twierdzi że to złom. Po prostu po co ukrywać tak ważne fakty jak remont silnika itd. i nie zamieszczać tego w ogłoszeniu??
co do lakierowania to nawet jest to na plus. Ale macie rację. Dziaru ma ochotę ją zobaczyć
W razie co ja mam dobry silnik w garażuPrzy tym aucie spartolony remont TS'a to pikuś, 2 dni luźnej pracy i auto śmiga z nowym motorem.
Niech ktoś ją w końcu zobaczy i opisze nam co to za maszynaze tak ją chwalą. Może faktycznie jest super stan
Jeśli to Józefów ten koło Wawy to mogę podjechać.
Tak to ten Józefów pod Warszawą kod pocztowy 05-.......
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Wygląda zachęcająco, aż slinka cieknie.... pokazałem żonie jako ciekawostkę, i od razu w łeb że kolejnej 155 nie kupimy![]()