To i mój on board, dupy nie urywa no ale...![]()
a no i panewka cała
tez dziekuje wszystkim za swietna zabawe i organizacje jak beda chetni na pojezdzawke w kielcach to mozecie mnie zapisac.w tym roku bilans niezly bo nic przy aucie nie zepsulem a i alfa jak na 175 koni ktore wyplula na hamowni w tamtym roku tez niezle pojechalapozdrawiam i do zobaczenia
o co k'mon???
Kurde ale bym pojezdzil... Szkoda ze nie mam swojego toru to zamiast na rower skoczylbym poupalac)
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Przynajmniej miales cisze w srodku
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Co do opon to moje zimówki zniosły tor świetnie. Na suchym było rewelacyjnie, na mokrym... tragediaCzęść osób pewnie widziała jak pierwszy zakręt szedłem bokiem jak RWD
![]()
Nie wiem czy można tu w temacie Miedziano-górskim inny obiekt polecać, ale w końcu chodzi o możliwość czerpania frajdy z naszych Alf, więc chyba nieważne gdzie: Autodrom Jastrząb działa już jakiś czas - pod Radomiem.
W najbliższą sobotę między innymi jest dostępny, choć to jako trening więc nie wiem czy pomiary czasu będą itp. (www.torjastrzab.pl) .
I cóż mogę powiedzieć - gdy tam raz byłem towarzystwa jak w Kielcach nie było tak zacnegoz Alf jedynie moja bidula, ale jeżdżenia znacznie, znacznie więcej. Plus ciekawostka - uruchomiona przez pół dnia ogromna płyta poślizgowa w środku trasy. Infrastruktura się buduje dopiero, ale dobrze, że obiektów przybywa.
Przykładowy przejazd:
https://www.youtube.com/watch?v=kc4BR2qoU6U
Nooo asfalt ladny i rowny, tylko to wygrodzenie trasy jakos malo czytelne, ale moze to na filmie tak wyglada. Ile kosztuje taka pojezdzawka calodniowa?
Sent from my iPhone
Born to be wild.