156 ma mniejszy bagażnik niż 155??Napisał tomkap
156 ma mniejszy bagażnik niż 155??Napisał tomkap
156 ma mniejszy bagażnik od 155. Ja w ten sposób koła dojazdowego u siebie przezt to nie wsadzę.Napisał alces1
WyrzuciłemNapisał cysio
Zapas trzymam w garażu... Mam ubezpieczenie assistance i w razie czego oni mnie holują
Póki co we Włoskich autach (Tempra 100kkm i Alfa 40kkm) tylko raz złapałem kapcia - Temprą jak jechałem po ostrych kamieniach na plażę...
"Mikołaj jak są ograniczenia, to zawsze sobie jedynkę z przodu dopisuje... ale i tak się ledwo wyrabia"
Moje ex:
Fiat Tempra 1.6 LPG '95, AR 156 1.8 TS + LPG '98, Opel Vectra C 2.2 DTI '03
Moje aktualne:
AR 156 1.9 JTD '01 - będzie na sprzedaz
AR 156 SW 2.4 '02 - juz kupiona, się szykuje do jazdy.
Polecam żaluzje od sąsiada: rolety warszawa
Apropo tego sprayu.. Jesli zlapiecie kapcia "wpuszczacie" go do opony przez wentyl i co dalej....? On wam opony nie napompuje.. Trzeba zlapac za pompke i zrobic to samemu, ale wezcie pod uwage fakt ze opony bezdetkowe potrzebuja duzego cisnienia na poczatku zeby rozepchac opone w feldze..
ja zwyczajnie wożę w bagażniku, z tym że
-po pierwsze przywiązuję oponę do tego uchwytu w rogu, żeby nie fruwała po bagażniku
-po drugie za oponą w kącie mieści się gaśnica, a pomiędzy elementami zestawu lewarka można spokojnie upchnąć apteczkę
da się przeżyć
a cp dp tego spreju to on takze pompuje - reakcja chemiczna jaka zachodzi w oponie wywoluje rozprezanie sie gazu - czyli pompowanie. czyli spray nam takze napompuje opone. pozdrawiam
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest