A ja pozdrawiam kolegę, właściciela pięknej 164 który mrugał mi w sosnowcu. Ja nie zdążyłem odmrugać, bo zafascynowany byłem tym samochodem![]()
A ja pozdrawiam kolegę, właściciela pięknej 164 który mrugał mi w sosnowcu. Ja nie zdążyłem odmrugać, bo zafascynowany byłem tym samochodem![]()
Pozdrowienia dla Roba146- 2 dni z rzędu na przeciwnym pasie go widziałem a on mnie nie!!! Do okulisty Panie, do okulisty![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
pozdro dla oramkowanej 159SW na katowickich blachach, mijanej na skrzyżowaniu w okolicy Woli koło 14:20 - trąbione i machane![]()
Pozdrawiam kolegów z czarnej 147 na ramkach, ktorzy trabili na mnie przed chwila pod Carrefourem na Zakopiance. Niestett zagadana przez tel nie zorientowalam sie na czas![]()
Pozdrawiam kierowce czarnej 147 na rejestracjach SPS przed chwila mnie wyminal na ulicy Napieralskiego w Rudziczce, akurat jechalem rowerem do domu![]()
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 01-07-2014 o 20:52
Pozdrawiam kierowniczkęsrebrnej alfy spotkanej dziś ok. 8-mej rano na rondzie pod WORDEM w DG. Pomachane, odmachane
![]()
a jo za pieruna nie wiym kiery mnie łomrygoł wczorej kole 23 jak żech wjeżdżoł ze reala na 94
pewnie Lolo no ale nie wiym
tyż żech pomrugoł i dali na szychta :-(
a ty sie bier dziołcha za robota no i jakiego gsm'a jak mosz to wezna chyntnie :-)
a ta srebrna to jaka ? 147 ? 156? GT ? 166? 145 ? 146 ? brera? giulietta? 4C ? 8C ? 75 ? 33? 164 ? 159 ?
abo jeszcze co inne ?