Wyręczę kolegę duch-dziadka, oto link do jego belli
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-sw-...C33557087.html
AR 159 SW, 09r, Distinctive Q-Tronic, 1.9 JTDm 16V była, Opel Insignia ST jest
Ja to wogle pod domem mam kolorowo...3 auta i wszystkie czarne z ciemnymi szybami...i nawet moto mam czarne..., ale to nie jest kwestia ulubionego koloru, tylko tak się trafiały...![]()
Ojciec ma Passata B6 z przebiegiem 260k km... stan idealny w środku, stan idealny mechaniczny. Jakbyśmy mu cofnęli licznik na 90k km ludzie braliby jak po**ani i mówili "NO KURDE WIDAĆ, ŻE TO PONIŻEJ 100K KM !!!!! GRAŻYNA, BIERZEMY. OKAZJA KURNA!"
Kwestia czasu (CEPIK 2.0 w tym pomoże) i ludzie zorientują się, że 200k to jest nic dla zadbanego auta.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Uznałem, że pora wyleczyć się z choroby zazdrośnika patrzącego na 159 i rozglądam się za zakupem swojej Pięknej... Problem leży tylko w tym, że na ten moment dysponuje kwotą ok 20 tysięcy i przeglądając oferty w tym zakresie cenowym zachodzę w głowę czy warto rozglądać się za modelami za taką kwotę czy jednak jest to zbyt duże ryzyko, natrafię w większości na zmęczone życiem Alfy z kręconym licznikiem i obiektywnie patrząc stracę czas na oglądaniu, sprawdzaniu? Interesują mnie tylko wersje w dieslu i w sedanie. Będę niesamowicie wdzięczny za pomoc i odpowiedź! Pozdrawiam![]()