Gdybym jako pierwszy odpowiadał w tym temacie dałbym taką samą odpowiedź jak Alfista :wink:Napisał Alfista
Gdybym jako pierwszy odpowiadał w tym temacie dałbym taką samą odpowiedź jak Alfista :wink:Napisał Alfista
nie ma linka bo ona byla z 2 lata temu na allegroNapisał Lesio
zapisałem te foty bo strasznie na nie chorowałem w tym rozmiarze, ale młodzieńcze czasy mineły i teraz mi wystarczą stałowki 15tki od stilo gdzie jak cos sie skrzywi, wchodze na allegro i kupuje kolejną sztuke za 60zł :mrgreen:
Odpowiedni rozmiar felg od razu upiększa samochód, bez względu na wzór.
Co prawda to prawda! Te z aukcji muszą robić wrażenie na samochodzie, ale do mojego by nie weszły(( Chyba że opony z mniejszym profilem, może 205/45...
Jak to nie :?: Ja mam to samo, czyli 145, i wejdzie taki rozmiar :wink:Napisał rooshyo
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
no nie wiem, mnie sie zadne te chinskie wynalazki nie podobają, jakies chromy, cuda a i tak brzydkie, juz wole moje czarne stalówki polerowane na wysoki połysk :mrgreen:Napisał dencior
No tak, ale moja jest mocno obniżona i letnie opony 195/55 są spoko, a zimówki kupiłem 185/65 (czyli większe tylko o 13mm na stronę) a już mocno trą o nadkola przy skręcaniu i pod większym obciążeniem... Według przelicznika rozmiarów opon na felgę 16 najlepiej pasowałoby 205/45 - 5mm mniej na stronę :wink:Napisał Milano_155
Aha... Ja dopiero teraz zauwazylem ze w aukcji sa 205/55 R16 :? Myslalem ze to 15, a to jednak 16, i faktycznie moglby byc problem ze zmieszczeniem tego w aucie :?Napisał rooshyo
Zmieszcza sie :?: Ktos sie oreintuje, bo teraz to sam zglupialem ;//
Ladne ladne, ale moje Zender LeMans wygladaly jeszcze zacniej
Zważcie ze nie ma ceny minimalnej, wiec warto walczyc![]()
Nie podjudzaj mi tu innych kiedy ja sie na nie czajeNapisał showtime
:wink: