18:00
19:00
20:00
Kto jutro bedzie?
i czy od razu umawiamy miejsce alternatywne jakby lalo (sa takie prognozy) np Promenade? Bo Tesko mi wybitnie nie smaczy...
Stacja na litere T miala chyba racjeMożemy dla alternatywy udac się do Promenady. Tylko proponuje zrobic zbiorke pod Narodowym zeby się nie pogubic
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
To w razie deszczu jak Imć proponuje widzimy się w
centrum handlowym "PROMENADA" proponuje parking naziemny poziom II.
Ale również proponuje spotkać się pod Narodowym i ruszyć razem tam wspólnie o 19:30 ?
co Wy na to ?
Przy braku deszczu zostajemy pod SN
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Ja chyba też będę o ile kochana praca pozwoli. Może znowu spotkam jakiegos alfaholika na myjni przy woronicza![]()