Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1

Temat: Czy warto kupić z tego ogłoszenia?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar lukasnsk
    Mieszka w
    Mazowieckie
    Auto
    AR 147 1,9 115km 2002

Domyślnie Czy warto kupić z tego ogłoszenia?

Witam.
    Jestem nowym użytkownikiem forum, gdyż chce kupić 147 JTD do max 7500 zł

Znalazłem taką:
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-C33649679.html

Dzwoniłem i facet jest właścicielem tego auta. Mam do niego 300 km jazdy, więc od razu wspomniałem że szukam uczciwego sprzedawcy no bo nie chce się rozczarować jak silnik okaże się padaka .
    Zależy mi aby silnik był w miarę zdrowy wraz z dwumasem. Od wyposażenia i zawieszenia zbytnio nie wymagam.
    Gościu wspomniał ze robił rozrząd przy 180k ale zawieszenia nie robił. Robiony był alternator. Silniczki szyb i elektryka gwarantuje że sprawne. O klimę zapomniałem zapytać i turbo. Był totalnie ziewający bo po pracy, więc poprosił abym zadzwonił jutro o godz. 11.00 żebym mógł posłuchać silnika przez telefon, no ale jak ja laik mam to ocenić ....?

Czy któryś ze znawców tematu mógłby mi pomóc, ocenić i z moją wielką prośbą zadzwonić do gościa i wypytać o te ALFĘ.

Łukasz 509 306 566

przedtem jeździłem Golf MK21,6 i aktualnie Mondeo Mk1 1,6 LPG

A i jeszcze facet wspomniał że do polakierowania maska bo porysowana i bok. Auto sprowadził 2 lata temu i dostał już z takim zderzakiem.

Mam z ojcem warsztat blacharsko lakierniczy więc i tak będę dla siebie całą malował.
    Ostatnio edytowane przez lukasnsk ; 08-07-2014 o 18:37