Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: [156] BOSE a jakos tak lipnie gra....

yello
    Gość

Domyślnie [156] BOSE a jakos tak lipnie gra....

No niby mam system BOSE. Na malych glosniczkach w drzwiach przynajmniej tak jest napisane. Szczerze mowiac nawet nie mialem kiedy dokladnie sprawdzic szczegolow, zreszta nie dlatego samochod kupilem . Aha radio to Blaupunkt z navi w bagazniku zmieniarka na 10 cd.
    Ale teraz jestem swiezo po przeczytaniu wszelkich instrukcji i mam kilka watpliwosci.
    1. Napisane jest ze jesli jest BOSE to ustawienie Loudness nie dzialaja - u mnie mozna regulowac
    2. Brzmi toto mowiac szczerze srednio
    3. Nie zlokalizowalem jeszcze suba i wzmacniacza w bagazniku - sedan (no ale to moze dlatego ze nie szukalem ) - czy on jest jakos ukryty w tylnej polce? U mnie za zaglowkami sa jakies takie niby prostokatne wystajace z polki zgrubienia, ale specjalnie basow stamtad nie slyszalem .

Tak tylko sobie pisze z rana, ale zaraz atakuje garaz bo mi to spokoju niedaje . Moze ktos przed sprzedaza zwyczajnie zap..olil audio .

No to juz po inspekcji )
    Nima suba i wzmacniacza zatem albo byl i ktos zap..olil, choc raczej stawiam na lanserskie uzycie tweeterow z napisem .
    Niestety poddalem sie przy wymianie lewej zarowki pozycyjnej (xenony) nijak nie wsadze tam paluchow (. A mily pan w aso zaproponowal 25 zł :O

Kolego doczytaj w regumaminie jak powinien wyglądać tytuł wątku i stosuj sie do niego
    [156] BOSE a jakos tak lipnie gra....
    [M]

CEHU
    Gość

Domyślnie

Jak ksenonowa postojówka :roll: ??

ViP Romeo Avatar peteja_43
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR 166 2.4JTD 2001r.

Domyślnie

Ja jeszcze pozycyjnych xenon nie widziałem

Alfa i jej ochroniarz

piter34
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał yello
    1. Napisane jest ze jesli jest BOSE to ustawienie Loudness nie dzialaja - u mnie mozna regulowac
    U mnie to samo, też mam BOSE. Pytałem nawet o to na forum, ale nikt nie odpowiadał

Cytat Napisał yello
    2. Brzmi toto mowiac szczerze srednio
    Też odnoszę takie wrażenie, ale moim zdaniem to wina fabrycznego radia (ja mam zwykłe radio CD-HIGH bez navi). Wcześniej miałem Blaupunkta TravelPilota DXR-52 i subiektywnie lepiej to grało (zmieniłem na fabryczne, bo chciałem sterować audio z kierownicy).

Oczywiście kwestia grania zależy również od ustawień equalizera.

Cytat Napisał yello
    Nima suba i wzmacniacza zatem albo byl i ktos zap..olil, choc raczej stawiam na lanserskie uzycie tweeterow z napisem .
    U mnie jest na pewno w bagażniku, dobrze widoczny po lewej stronie (ale ja mam wersję SW).

yello
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał CEHU
    Jak ksenonowa postojówka :roll: ??
    Nie no postojówka halogenowa, lampa xenonowa w sensie..))