No niby mam system BOSE. Na malych glosniczkach w drzwiach przynajmniej tak jest napisane. Szczerze mowiac nawet nie mialem kiedy dokladnie sprawdzic szczegolow, zreszta nie dlatego samochod kupilem. Aha radio to Blaupunkt z navi w bagazniku zmieniarka na 10 cd.
Ale teraz jestem swiezo po przeczytaniu wszelkich instrukcjii mam kilka watpliwosci.
1. Napisane jest ze jesli jest BOSE to ustawienie Loudness nie dzialaja - u mnie mozna regulowac
2. Brzmi toto mowiac szczerze srednio
3. Nie zlokalizowalem jeszcze suba i wzmacniacza w bagazniku - sedan (no ale to moze dlatego ze nie szukalem) - czy on jest jakos ukryty w tylnej polce? U mnie za zaglowkami sa jakies takie niby prostokatne wystajace z polki zgrubienia, ale specjalnie basow stamtad nie slyszalem
.
Tak tylko sobie pisze z rana, ale zaraz atakuje garaz bo mi to spokoju niedaje. Moze ktos przed sprzedaza zwyczajnie zap..olil audio
.
No to juz po inspekcji)
Nima suba i wzmacniacza zatem albo byl i ktos zap..olil, choc raczej stawiam na lanserskie uzycie tweeterow z napisem.
Niestety poddalem sie przy wymianie lewej zarowki pozycyjnej (xenony) nijak nie wsadze tam paluchow(. A mily pan w aso zaproponowal 25 zł :O
Kolego doczytaj w regumaminie jak powinien wyglądać tytuł wątku i stosuj sie do niego
[156] BOSE a jakos tak lipnie gra....
[M]