Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 52

Temat: Tylne lampy do GT tuning

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Po co kupowac kilkuletnie auto jezeli wg kupca wygladalo archaicznie juz w dniu premiery?
    Pomijajac cale kwestie tuningu itp jakos tego nie potrafie zrozumiec

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD 150KM

Domyślnie

Czy ja napisałem, że AUTO wyglądało?

Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Tyl auta - ok
    Nie zmienia to mojego braku zrozumienia zakupu auta ktorego stylistyka nawet tylu jest wg kupca archaiczna juz od dnia premiery

Moze dla.mnie to tym bardziej dziwne w polaczeniu wlasnie z tak ladnym tylem jaki ma gt wg mnie

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał george11 Zobacz post
    to sprawdz odbłysniki, nic nie jest wieczne, pewnie wypalone.
    Sprawdzałem ostatnio, są OK Po prostu kształt i wilkość lamp plus upakowanie przeciwmgłowych z boku powoduje, że dają mało światła. Jesteś na forum od dłuższego czasu to pewnie spotkałeś się z wypowiedziami, że czasem w złą pogodę ludzie muszą włączać przeciwmgłowe, bo jest za ciemno.

no to gratuluje smaku!! zakładaj ledy do świateł z 159 i montuj w GT, to nie bedzie wiocha, to bedzie megawiocha!!
    Musisz zrozumieć, że reszta świata nie musi koniecznie podzielać Twojego zdania, w tym wątku sprawiasz wrażenie psychofana, dla którego każda normalna argumentacja to jak jakiś zamach na świętość. Wychodzę, z założenia, że w każdym aucie da się zrobić coś żeby było jeszcze lepsze czy ładniejsze. Są rozwiązania, których się nie montuje fabrycznie, z wielu powodów, m.in. dlatego, że auto powinno spełniać oczekiwania jak największego grona odbiorców, stąd np. nie kupujesz GT ze sportowym body kitem i na sportowych sprężynach. I w tym momencie wchodzi tuning i ludzie to robią, bo dbają o swoje auta i chcą by były jak najładniejsze. Powiem więcej - chcą żeby odzwierciedlały jak najbardziej właścicieli. Oczywiście, widać codziennie na ulicach wielu, którzy przesadzili, ale dodanie jakiegoś "smaczku" do auta, jeśli się to zrobi w ładny, wyważony sposób raczej nie zaszkodzi. Nie wiem czemu tak trudno Ci to pojąć.

Dodano po 3 minutes:

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    Tyl auta - ok
    Nie zmienia to mojego braku zrozumienia zakupu auta ktorego stylistyka nawet tylu jest wg kupca archaiczna juz od dnia premiery

Moze dla.mnie to tym bardziej dziwne w polaczeniu wlasnie z tak ladnym tylem jaki ma gt wg mnie
    rozumiem, że wybierałeś auto ze względu na tylne lampy? bo widzisz, dla mnie w GT plusy przeważają nad minusami, dodając do tego fun z jazdy doszedłem do wniosku, że to jest auto dla mnie. Jakbym miał 400k to bym sobie kupił Acurę NSX i nie musiałbym odpowiadać na pytania czemu w aucie za 25-30k jakiś szczegół mi się nie podoba
    Ostatnio edytowane przez khad ; 13-07-2014 o 20:13 Powód: Dodano

Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto

Domyślnie

Wybieralem miedzy innymi dla tego ze ten tyl jakos baaaardzo mi odpowiadal i sie podobal i nadal podoba

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Rozumiem Cię, znam wiele osób, którym tył Alfy GT przypadł bardzo do gustu, ale musicie zrozumieć, że są też osoby, które uważają, że jest to jeden ze słabszych elementów. Mi się akurat podoba linia od przodu i wysoki grill. Dlatego jakakolwiek dyskusja o gustach jest z góry skazana na niepowodzenie, nie wiem tylko czemu kolega tak żywo reaguje, trzeba zrozumieć, że są ludzie, którzy chcieliby coś zmienić i forum jest od tego żeby im pomóc zamiast wyzywać od wieśniaków czy innych. Ja na razie zostawiam tył jak jest, nie znalazłem do tej pory jakiegoś rozwiązania odnośnie tych lamp, które by mnie jakoś powaliło na kolana, więc się nie pakuję w koszta żeby zrobić coś tylko po to żeby było inaczej

Hanys Romeo Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.

Domyślnie

Cytat Napisał khad Zobacz post
    Sprawdzałem ostatnio, są OK Po prostu kształt i wilkość lamp plus upakowanie przeciwmgłowych z boku powoduje, że dają mało światła. Jesteś na forum od dłuższego czasu to pewnie spotkałeś się z wypowiedziami, że czasem w złą pogodę ludzie muszą włączać przeciwmgłowe, bo jest za ciemno.
    to może czas na okuliste, światła słabo świeą, tył brzydki......

Użytkownik Znawca Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Fiat Tipo 2020 bianca

Domyślnie

Tył moim zdnaiem jest świetny bo niewiele innych marek ma światła tylko na błotniku zostawiając klapę "czystą"

ALE

Proponuje autorowi wątku napisac do proxima w jakiej cenie przerobiłbym tylne lampy na Ledy i będziesz miał lampy jak z filmiku co wrzuciłeś. Wygląda fajnie więc działaj.
    Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
    Mam chorobę zwaną ITALIA

Użytkownik Rowerzysta Avatar Mik3
    Mieszka w
    W-M
    Auto
    Ford Focus Mk2 Turnier FX Gold 1.6 Ti-VCT

Domyślnie

nadal będę uważał ze pchanie ledów do GT do skrajna wiocha i buractwo. pzd.
    Dla niektórych malowanie na czerwono zacisków i upiększanie ich naklejkom GeTe może być skrajną wiochą. pzd

Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Mik3 Zobacz post
    naklejkom .....
    może być skrajną wiochą
    Dla innych używanie liczby pojedynczej z końcówką "om" też bywa wiochą

Se zrobiłem tom naklejkom i pierłem żygłem i wyszłem

P.s.
    A jak łatwo podpuścić ludzi na.tym forum to już poezja :p
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 13-07-2014 o 22:30