też pozdrawiam tą samą Czarna 156SW WD5xxxG tyle że zaparkowaną na Podczaszyńskiego
też pozdrawiam tą samą Czarna 156SW WD5xxxG tyle że zaparkowaną na Podczaszyńskiego
Brera Team Warsaw
Pozdrawiam 145 czerwona stojąca pod szpitalem w Sokołowie podlaskim na ramkach AH
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 sw z numerami WJ mijanej na rogu Połczyńskiej i Powstańców Slaskich. Był sygnał długimi i było machnięte :-)
Wysłane z mojego Venue 7 3730 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kolegi na trasie Sochaczew-Wyszogród czarna Brera numer WN..
Ostatnio edytowane przez pcplus ; 16-07-2014 o 19:20
Wczoraj (albo we wtorek? - muszę przestać pić) srebrna 159 na klubowych ramkach i diodowych światłach w miejscu przeciwmgielnych na trasie Piaseczno - Konstancin. Akurat jechałem na moto, więc nie machałem...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez misio1 ; 17-07-2014 o 06:21
pozdrawiam Kierownika i załogę AR 156 widzianego dziś w Dolince Służewieckiej - tablice LLU i ramki klubowe![]()
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm: 2011 - 2013
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm: 2013 - 2016
pozdrowienia dla kolegi ze 156 i jego Towarzyszki widzianych dziś w Sulejówku na przejeździefelgi z daleka się lśniły
![]()
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8