A ja pozdrawiam kolegę z 159 (na ramkach alfaholicy) dziś na aleksandrowskiej, i dziękuje za pozdrowienia :-)
A ja pozdrawiam kolegę z 159 (na ramkach alfaholicy) dziś na aleksandrowskiej, i dziękuje za pozdrowienia :-)
Miłośnik pizzy i samochodów włoskich
Pozdrowienia dla srebrnej 159 SW na ramkach klubowych widzianej dzisiaj ok 16 na... yyy chyba Zachodniej w kierunku Limanowskiego
a dziś kogo widziałem na aleksandrowskiej w 159 ?
Miłośnik pizzy i samochodów włoskich
Jest spora szansa że mnie widzieliście. Dziękuję za pozdrowienia. Trzymajcie się
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Pozdrowienia dla Szczepana widzianego dzisiaj na Narutowicza/Matejki przed 21![]()
Pozdrawiam widziane na Jana Pawła na wysokości Wróblewskiego wczoraj około 22 dwie 156 sw jedna srebrna pomykała w stronę CENTRUM druga niebieska w stronę pabianickiej. Zdaje się ze obie z ramkami.
na Aleksandrowskiej możesz również mnie widzieć bo pomykam co najmniej dwa razy dziennie do pracy co prawda nie mam ramek ale dość charakterystyczne tablice na małej alfie 147 a na dużej 159
WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA, KLIMATYZACJA, WULKANIZACJA(WYM.OPON), ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI TEL. 501-545-779
AUTA: jest 147 1,6TS, CHRYSLER 300C
była 145 1,4TS, 156 2,4jtd, 159 SW Ti 2,4 jtdm Q4, 156 2,5 V6