Hahaha dobre;-) Pozdrawiamy małżonkę;-)
To jak się następnym razem będziesz wybierał, daj znać. Pojedziemy Jeepem SRT;-)
Hahaha dobre;-) Pozdrawiamy małżonkę;-)
To jak się następnym razem będziesz wybierał, daj znać. Pojedziemy Jeepem SRT;-)
Pozdrowionka dla kolegi Czarka <?>klubowa Alfa 147- Żerków---> rynek---> godzinka ok. 17.00 oraz pozostałych Alfin i ich właścicieli, których dzisiaj mogłam zobaczyć na trasie: Jarocin-Poznań-Żerków-Jarocin <troszkę Was było
>
Nie trać czasu na wyjaśnienia. Ludzie i tak słyszą to, co chcą usłyszeć
Pozdro Siwulec![]()
Pozdrowienia z granatowej beemki dla kolegi widzianego dzisiaj w Gnieznie, sliczna Bella
PS. czy mi sie wydawalo, czy tobie rowniez zona robila wyklad na temat pedalu gazu?![]()
Cześć.
Dzięki i również pozdrawiam.
Co do wykładu to był ale raczej na temat czy chce do końca uszkodzić rurę dolotu - niestety od wczoraj jest delikatnie pęknięta i strasznie auto dymi przy przyspieszaniu - normalnie Ikarus, no ale rodzinka chciała nad jezioro to co zrobić
Poza tym BMW też śliczne - nawet troszkę choruje na takie, szczególnie brakuje mi napędu na tył.
pozdro
krzyzie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Alfa Giulia Veloce - 2,0 280KM
Pozdrowienia dla właściciela/ki czarnej, oramkowanej 147 na balchach CT zaparkowanej na Osiedlu Batorego;-)
Widziana srebrna 147 o rejestracji PKA w Dąbkach koło Darłowa, nawet kierującemu przeszedłem specjalnie przez nosem przez pasy, pomachałem smyczką ale niestety nie odmachanePrzyjemnego i gorącego urlopu życzę na moim terenie
Chociaż przyzna się ktoś kto to ?
Pozdrowienia dla dżentelmena ze srebrnej 147 jtd wyprzedzonej na autostradzie gdzieś przy luboniu chyba, dzisiaj jakoś przed 21. Mignąłem awaryjnymi, odmigane awaryjnymi i długimi ;P
Pozdrowienia dla kolegi jadącego oramkowaną 147 TS Kraszewskiego(kręcący w Zeylanda) przed 17. Już miałem Cie strąbić...W lewo kręcimy od osi jezdni a nie od prawej strony!
Ramka jednak mnie wyjątkowo uspokaja ostatnio...
Pozdrowienia dla 156FL, która ustawiła się koło mnie na parkingu przy jeziorze w Kamieńcu pod Wągrowcem. Akurat zostawiłem moją czerwoną 147 w Poznaniu i podjechałem srebrną 156 SW![]()