18:00
19:00
20:00
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Chłopaki mam do Was pytanie potrzebuje się dostać na ulice Fieldorfa 40 muszę być tam na 18h łatwo tam znaleźć miejsce do parkowania ??. Czy w dwie godziny dolecę od Sochaczewa
To Gocław, spokojnie znajdziesz miejsce do zaparkowania. A nawet jeżeli by nie było (co jest mało prawdopodobne) to po drugiej stronie skrzyżowania masz Tesco z podziemnym dużym parkingiem.
Ostatnio edytowane przez Zmianowy ; 20-07-2014 o 17:40
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Wyszło jak wyszło i ostatnie 15 km pokonałem przez 1,5h :/(wszystko stanęło i nic nie szło czy u was to norma jest??) dotarłem do celu o 18.35
Godziny szczytu, a gdzie dokładnie utknąłeś ?
Trasa Łazienkowska ?
Jak wracałem koło 16:30 to był dzwon na wysokości mostu.
J.Clarkson
A ja już stanąłem jak się zjeżdża z Al. Jerozo ale jakoś szło potem jak się zatrzymało od Kopińska(skrzyżowanie Grójecka) to szło tak wolno że myślałem że jajko zniosę, Wypadek widziałem na lawetach prawie już auta stały jak tam byłem czyli 18.25h
Sluchajcie o której te spoty pod narodowym? tak jak kiedyś o 19 z tendencją na 20 ?Może wpadnę, tylko nie wiem w którym sektorze mam się ustawić - w razie co przyjmiecie odszczepieńca?
![]()
J.Clarkson
Zmianowy ja juz Ci cos mowilem na temat tej Twojej 18.30 hahaha![]()